Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamarosz: Byłem ostatnio na weselu u kumpla i on miał Bjorna, w sumie to sam wziął w ciemno. Okazało się że wchodziła bardzo dobrze, przy stoliku co chwila ktoś chwalił, a na drugi dzień cudo, zero kaca. Jak nie lubię pić wódki, tak po tej ciut się jednak przekonałem do tego alkoholu (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@ kamarosz Byłem na weselu z bocianem. Ludzie sporo wypili, sam sobie nie pożałowałem. Wchodziła dobrze, nikt po niej chory nie był, a i butelką ładna sporo osób podziwiało i zachwalało.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kamarosz: ogiński. Robiłem ślepe testy dla kolegi wśród klientów i znajomych. Ogiński wygrywał z wyborowa, absolutem I bocianem . Bocian przegrał z wyborowa.
  • Odpowiedz
@kamarosz: Jeżeli masz w pobliżu market Dino to oni mają cały czas promocję na każdy alkohol, kupując 10 sztuk 11 sztukę masz gratis (musi być jeden rodzaj i każde w butelce)
  • Odpowiedz
@kamarosz: Polecam Ogiński, ale negocjuj cenę, bo 21.50 zł to za dużo, powyżej 200 szt. jest 20.84 zł, ale myślę, że powinni zejść do 20.50 zł. Za taką cenę kupowałem.
  • Odpowiedz
Mireczku robiłem niedawno własne wesele i miałem ten sam dylemat co wziąć. Stanęło na bocianie i uważam że jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to najlepszy wybór. Do tego bardzo ładna zdobna butelka z cienką szyjką, z której zajebiście wygodnie się polewa i ładnie wygląda na stołach :D
  • Odpowiedz