Wpis z mikrobloga

chyba nie xD - masz kota?

@laaalaaa tak to jest jak się ze zwierzaka robi pan a z pana sługa. Jeśli ty nie umiesz przeczekać i ulegasz widzimisię kota to ładnie cię zwierzak zdominował ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@laaalaaa: Mojej sie zawsze chce wyjsc 10sec po tym jak zamkne balkon, ktory byl otwarty przez pol dnia. Gdy otworze to wyjdzie posiedzi 5min wroci i bedzie znowu siedziec w domu do czasu az nie zamkne zeby znowu usiasc pod drzwiami i drzec morde ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@laaalaaa kot doskonale wie kim może się wysługiwać a kiedy musi radzić sobie sam. Jak różowego nie ma w domu to siersciuch potrafi sobie sam otwierać uchylone drzwi. Jak wróci do domu to już wszystkie wrota trzeba przed księżniczka otwierać bo się robią za ciężkie...
  • Odpowiedz
@laaalaaa: zawsze mnie zastanawia, skąd wziął się taki stereotyp kota - króla. Przecież to głupie futrzaki, chociaż bardzo słodkie i kochane. Nie ogarniam wprost jak ludzie mogą nie usiąść na fotelu bo akurat kot go zajął, otwierać drzwi w tę i wewte, karmić na zawołanie itp. To kotek ma się podporządkować, a jak nie to, będzie stał za drzwiami ile czasu wlezie.

• Odpowiedz
@yaarek: koty to robią tylko wtedy jak je tego nauczysz. Jak nie, to pomiauczy parę minut i się odwali. Dobrze też robi otwarcie drzwi na chwilę, ale tylko po to by go np. spryskać wodą. Od razu się oduczy miauczenia.
  • Odpowiedz
też bym przeczekała, jak mój miał fochy z powodu karmy, to jak w końcu zgłodniał to zjadł ¯_(ツ)_/¯

@antkowa: koty maja sporo wspólnego z babami... nic dziwnego, że psychpoatyczni mordercy kobiet, zaczynaja od mordowania kotów, bo kot to symbol kobiecości. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz