Aktywne Wpisy
Eurypides +341
Slavian4k +113
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Bilet przypisany do karty, pani w okienku tak powiedziała.
Wsiadam, przykładam do kontrolera w pociągu i jest komunikat, że karta nieakttyna czy niezarejestrowana.
Co mam zrobić z tą kartą? Powinienem móc ją odbijać czy nie potrzebuję tego?
#pytanie #kolejemazowieckie #pkp #koleje #km #warszawa
Jaak to drugie, to w kmkach nie ma kasowników. Z tego co kojarzę to po prostu jsqk kupujesz bilet to wybierasz od kiedy jest ważny i nie trzeba aktywować
Czy to taki kasownik?
Takie kasowniki występują tylko na linii RL (KM) oraz w pojazdach ZTM (autobusy, tramwaje, SKM).
To jest kasownik biletów ZTM, a nie Kolei Mazowieckich
Spróbuj tutaj https://karta.mazowieckie.com.pl/
Info: "Spersonalizowana - Aktywna"
Widzę też date "wydanie karty"
i nic ponad to.
Powinienem mieć więcej szczegółów?
Ja mam bilet ZTM na 1 i 2 strefę, wiec zbytnio z biletem KM nie pomogę.
Jak nie wyjeżdzasz poza strefy 1 lub 2, to bilet ZTM się bardziej opłaca, bo ważny jest w pojazdach ZTM, WKD i KM.
Masz bilet po prostu przy sobie i voila nic wiecej nie trzeba?