Wpis z mikrobloga

@Tussipini: Ja już się takich rzeczy nie doczekam, ale boli mnie to. Bycie przegrywem w takiej Holandii ma np taki plus, że chociaż holenderki nie rozkładają nóg przed każdym obcokrajowcem. A po drugie...coś mnie w tym boli jednak jak ludzie piszą takie komenty o naszych kobiet( wiem są w większości s---------e ale jednak uraża coś we mnie ).
  • Odpowiedz
@Tussipini: każdy by tak chciał, ale jak nie załatwisz jej indywidualnego i nie odetniesz od polskiego społeczeństwa to wchłonie wszystko z otoczenia. Niestety rodzice nie mają dużego wpływu a otoczenie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@twojastaratopredator12: u mnie (wieś w Polsce B) to jest powód do zazdrości przez inne dziewczyny nawet jak się jakiejś uda być zalaną przez obcokrajowca. Strasznie polepsza się wtedy standard życia takiej wiejskiej dziewczyny
  • Odpowiedz
@Mjau: Otacza cię mała część rzeczywistości, która jest ograniczona przez twoje przyzwyczajenia, lęki, miejsce zamieszkania itp. Możesz sobie uznawać że nic innego się nie dzieje na świecie, ale będziesz tylko pogarszał swoją sytuację.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Deno: ale ja dokładnie zaznaczyłem to, że z tego typu sytuacjami spotkałem się w konkretnym miejscu. Nigdzie nie powiedziałem że w całej Polsce tak jest więc ogarnij xd eot
  • Odpowiedz
@Daleki_Jones: no raczej nie xD Znam laski w okolicach mojego wieku (lvl 30) co nigdy nawet chłopaka nie miały i nie to, że są brzydkie, tylko po prostu nie rozumieją facetów, więc są np. skromne, przez co nie budzą zainteresowania. Taki gostek jak z podcastu idzie na dyskę, wyrywa lokalną szlaufę xD i się cieszy "oo jak łatwo". Przecież kuźwa dużo łatwiej jest przelecieć Amerykankę - te to dopiero nie
  • Odpowiedz