Aktywne Wpisy

Megasuper +385
Jak widzę coś takiego to już wiem że mam doczynienia oszustem kombinatorem i nic nie kupuje
źródło: temp_file4970538144991412726
Pobierz
Soothsayer +21
Słuchajcie potrzebuje jakiejś realnej historii dlaczego popsułem deskę do krojenia starego, że minspadla i się r-------a to mało przekonujące bo to potrójna sklejka była jakaś i nawet próbowałem ja nogą r------c i się nie dało a tak naprawdę to ja spaliłem robiąc pierogi w piecu hartowniczym XDD próbowałem znaleźć jakąc podobna ale na pewno się zorientuje se to nie jest ta sama

Polecam książkę chociaż przebrnąłem dopiero przez połowę. Czasem wg mnie autor koloryzuje, wprowadza napięcie jakby zaraz miała polecieć głowa, albo mielibyśmy mieć lincz ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mimo budowania niepotrzebnego napięcia i bezsensownych wrzutek, to polecam tę książkę. Dostałem ją w prezencie i chętnie puściłbym ją w świat, ale już mam trzech chętnych na pożyczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oczywiście wszystkiego z książki nie mogę zweryfikować, śmiem twierdzić, że połowa rekinów nie ma informacji, jak było naprawdę z każdym epizodem, bo zwyczajnie wszystkiego nie można wiedzieć, ale niektóre rzeczy wiem i uważam, że praktycznie wszystko jest prawdą. Za nieprawdę uważam koloryzowanie sytuacji lub drobne przedstawienie faktów inaczej, które też można różnie interpretować. #cracovia też bo coś tam jednak jest.
#wislakrakow #mirkohooligans
@matti1231: niesamowite, że po tym co się stało z Wisłą są jeszcze ludzie, którzy starają się negowac rzeczywistosc
1 sporo prawdy
2 sporo farmazonow
3 sporo mylenia faktow
Nie bronię WSH tylko mówię że można go nie wspierać za wyprodukowanie takiego paszkwila.
@Anty-przegryw:
4 Dobrze sięczyta
@matti1231: Mógłbyś podać przykłady paszkwili w książce? Wyróżnić sytuacje gdzie są pomylone wątki, opisy itp.?
Podaj pomylone ksywy. Można jechać po ksywach, bo w książce jest dużo ksyw.