Aktywne Wpisy
thruster +114
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Kalorek +284
W barze tez jej nikt nie poderwie, bo są zawsze ładniejsze. Taka podobna kaśka jestem ja i znam przynajmniej jedna koleżankę, która jest taka sama tylko ze ładniejsza. Taka ja nie miała ani beciakow ani żadnego zainteresowania wiec czemu sądzicie, ze kazda kobieta ma tylu orbiterów, niektóre nie maja ani jednego.
#damskiprzegryw #stulejacontent #gownowpis #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
To drugie co napisałaś to akurat jestem ja 10 lat temu.
@Kerrigan: otóż to. Równie dobrze psychopata morderca może się ani słowem nie odezwać, a po prostu wypatrzy cię gdzieś w tłumie, będzie śledził i w odpowiednim momencie zaatakuje
Brzmi jak dobry plan ;>
@Throwaway447463: No właśnie nachalny jak najbardziej rozumiem, ale taki zwykły, nieszkodliwy i że nie ma problemów z przyjęciem odmowy?
A wiele różowych zachowuje się wtedy jakby ktoś co najmniej im pol rodziny chciał wymordowac bo do wielkiej pani usta otworzył.
@Kerrigan: (⌐ ͡■ ͜