Wpis z mikrobloga

Dlaczego #przegryw mysli, ze kazda kobieta ma stado beciakow. Załóżmy, ze jest Kasia, która wyglada baaardzo przeciętnie nawet jak się #!$%@? jak stróż w Boże Ciało. Nie ma żadnych IG, ani tindera i innych kont, może mieć fb ale nic tam nie wrzucać, żyje sobie normalnie, bez szału, gdzieś tam wyjdzie z koleżanka raz na rok albo siedzi w domu. Jak według was ta kobieta może mieć stado beciakow skoro nikt normalny na ulicy nie zaczepia lasek, a nie ma żadnych socialmedia oprócz fb??
W barze tez jej nikt nie poderwie, bo są zawsze ładniejsze. Taka podobna kaśka jestem ja i znam przynajmniej jedna koleżankę, która jest taka sama tylko ze ładniejsza. Taka ja nie miała ani beciakow ani żadnego zainteresowania wiec czemu sądzicie, ze kazda kobieta ma tylu orbiterów, niektóre nie maja ani jednego.
#damskiprzegryw #stulejacontent #gownowpis #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 131
@Throwaway447463: no dobra, ale to widać od razu jak zagaduje taki szkolony miś :) no i ja nie wiem co to sa te pua niestety o których tak piszesz caly czas, nie bylo mi dane sie z tym spotkac
To drugie co napisałaś to akurat jestem ja 10 lat temu.
A jaka jest REALNA szansa, że poznasz jakiegos psychopate mordercę? Podpowiem: bardzo bardzo niska. Reszta to tylko głupie wyobrażenia, które blokują ludzi przed poznawaniem innych, być może, ciekawych osób. Myślę, że korona nikomu z głowy nie spadnie, jak zainicjuje rozmowę, niezależnie od plci.

@Kerrigan: otóż to. Równie dobrze psychopata morderca może się ani słowem nie odezwać, a po prostu wypatrzy cię gdzieś w tłumie, będzie śledził i w odpowiednim momencie zaatakuje
@programista1992: skoro bezpośrednio mówią, że by mnie ruchnęli jakby mogli, to chyba coś jest na rzeczy. Nawet najpiękniejsza dziewczyna się znudzi jak już ją posiądziesz. Wtedy nawet pasztet z pracy wydaje ci się bardziej pociągający. Prosty mechanizm.
Rzucam się jedynie o nachalny podryw na ulicy, bo to jest w jakimś stopniu wyjaśnienie czemu Polacy są tacy nieufni

@Throwaway447463: No właśnie nachalny jak najbardziej rozumiem, ale taki zwykły, nieszkodliwy i że nie ma problemów z przyjęciem odmowy?
A wiele różowych zachowuje się wtedy jakby ktoś co najmniej im pol rodziny chciał wymordowac bo do wielkiej pani usta otworzył.

Brzmi jak dobry plan

@Kerrigan: ( ͡ ͜
@Throwaway447463: czyli Twój wiek mówi juz bardzo dużo, bo jesteś z młodego pokolenia, którego coraz bardziej nie lubie i którym coraz bardziej gardzę. Takie młode jak Ty to nawet do mnie cześć pierwsze nie mówią, a co dopiero jakaś rozmowa...