Aktywne Wpisy

Tranq +157
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +113
k---a ale afera, pingowałem copilota codzinenymi zapytaniami głupimi typu "hi" żeby tylko nabijać tokeny żeby nie było, że nie używam i okazało się, że ktoś sprawdza w jaki sposób się tego używa i teraz się do mnie srają że używam modeli premium do takiego czegoś

Po dwóch latach doszło do zwarcia między szczoteczką a ładowarką. Efektem tego było lekkie nadpalenie obudowy szczoteczki. Wiedząc, że gwarancja u chińczyka nie obowiązuje to i tak zgłosiłem ten incydent bezpośrednio do producenta.
Dostałem odpowiedź w 12h! Okazało się, że zbyt rzadko i zbyt długo ładowałem szczoteczkę (8h co 5 miesięcy) gdy producent zaleca tylko 3.5h co 2 miesiące.
Mimo to Oclean wysłał mi nową szczoteczkę w 4 dni od mojego maila.
Tak to się robi.
Taguje aliexpress bo może komuś się to przyda.
#oclean #reklamacje #aliexpress #gearbest
@Cimcirimcipiririri: Odpowiadam: samolot, taki środek komunikacji. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cimcirimcipiririri:
a ile z nich to przesylki kurierskie?
W 4 dni, to potrafia listy dotrzec z Chin do PL, a nie kurier :]
Dziś również "padła" moja szczoteczka oclean air, w ogóle nie chce się włączyć, przycisk cały czas jest podświetlony i nic... A wczoraj była ładowana. Oczywiście apka też nie chce się połączyć ze szczoteczką.
Zamówiłam ją na aliexpress i majfriend mi kazał odnieść szczoteczkę do punktu w którym wycienią mi jej naprawę i jeśli cena bedzie mu odpowiadać to może się dorzuci (łaskawca) a dodam