Wpis z mikrobloga

@MangoZjem: nie wiem czy to taka wielka tajemnica ale potężny procent postaci w grach jest wzorowany na aktorach albo osobach które użyczają im głosu. na jutubie jest masa tego typu materiałów które to prezentują
  • Odpowiedz
@MangoZjem: taka praktyka w przypadku gier gdzie ludzie staraja sie byc w miare realistyczni to juz jest wdrazana od jakis 15 lat jak nie lepiej xD choc postacie maja w wiekszosci twarze raczej mniej znanych aktorow dubbingowych
(chodzi o animacje twarzy po prostu) a tacy popularniejsi aktorzy wystepuja w grach jeszcze dosyc rzadko.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: to w DS masz więcej takich stylizacji na aktorów jakby co => Fragile na Lea Seydoux, Cliff Mads Mikkelsen etc. Dziwne że Reedusa nie wychwyciłaś, Kojima bardzo mocno o nim opowiadał przed premierą. No ale to tak informacyjnie
  • Odpowiedz
  • 0
@mavon: W sumie nigdy nie interesowala mnie ta gra, wyskiczylo mi ostatnio zdjecie na ps4 z gry i tak mi sie skojarzyl ;p zreszta nazwiska ktre wypisalas nic mi nie mowia ;p musialabym geby zobaczyc :D@Fighter_forGlory: nigdy nie gralam w zadna z tych gier ;p
@Paczek_w_masle: O tu mi sie geby wydawaly znajome ale nie skojarzylam z zadnym z aktorow :D
  • Odpowiedz