Aktywne Wpisy

haakenn +953
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

kamil-tumuletz +119
#antykapitalizm #antynatalizm #zwiazki #ekonomia
Tl;dr 10-15% polaków (zakładając same szczęśliwe związki) jest w stanie siebie zastąpić.
Dokładając dane o rozwodach:
Tylko około 1% par w Polsce jest w stanie wspólnie wychować dwójkę dzieci w sposób zapewniający im godne życie, biorąc pod uwagę aktualne dane dotyczące dochodów, rozwodów i oczekiwań społecznych.
Ile
Tl;dr 10-15% polaków (zakładając same szczęśliwe związki) jest w stanie siebie zastąpić.
Dokładając dane o rozwodach:
Tylko około 1% par w Polsce jest w stanie wspólnie wychować dwójkę dzieci w sposób zapewniający im godne życie, biorąc pod uwagę aktualne dane dotyczące dochodów, rozwodów i oczekiwań społecznych.
Ile

Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje DEATH STRANDING. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie CALL OF DUTY czy inne BATTLEFIELDY. Nie znacie życia, wasze gusta growe są wypalone od powtarzalnych gierek i odgrzewanych kotletów. Nigdy nie mieliście okazji poznać gier. Na widok Persony 5 byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja gra-film interaktywny, to jedna z najlepszych rzeczy jakie można zagrać. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych graczy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Dają mu zagrać w Metal Gear Solid 3 Snake Eater. Kiedy chłopak nie zagra, albo powie że mu się znudziło, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do Kojimy.
#pasta #takaprawda #deathstranding
źródło: comment_pqgcM9ejw8I9xcdUYtFQgpST5I3C5ubS.jpg
Pobierz@DigitalStarGirl:
Ciekawią mnie standardowe rzeczy:
- wolność świata
- czy można szczelać?
- czy można zabijać baby, murzynów i ludzi?
- czy jest siuranie?
Jeżeli o samo Death Stranding chodzi to ja bym ludzi którym się ta gra nie podoba nie wrzucał w stereotyp "Polaczka z don Perignonem" bo jednak wielu
Komentarz usunięty przez autora
Każdy gra w co chce i oczekuje czegoś innego od gry. Jeden chce rywalizować z innymi graczami, inny chce pojeździć autem, a jeszcze inny powoli odkrywać historie.
DS to zdecydowanie nie jest tytuł dla każdego, a szczególnie jeśli nie podobały mu się tytuły, które wymieniłeś bo są mocno powiązane gatunkowo z DS.
Ja ogrywam cały wachlarz gier, ale nie dziwie się jak gracz DOTA gardzi interaktywnymi filmami, a gracz