Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 578
Możecie dać zagrać polaczkowi w Shadow Of the Colossus, albo Heavy Rain. Polaczek pogra dwie godziny i powie, że nudne i jakieś filmowe. Dacie polakowi Nier to powie, że to jakieś chińskie bajki. Zainstalujcie polaczkowi Firewatcha, powie że jakaś mała ta gra i w ogóle symulator chodzenia i dziwna fabuła.

Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje DEATH STRANDING. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie CALL OF DUTY czy inne BATTLEFIELDY. Nie znacie życia, wasze gusta growe są wypalone od powtarzalnych gierek i odgrzewanych kotletów. Nigdy nie mieliście okazji poznać gier. Na widok Persony 5 byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja gra-film interaktywny, to jedna z najlepszych rzeczy jakie można zagrać. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych graczy.

W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Dają mu zagrać w Metal Gear Solid 3 Snake Eater. Kiedy chłopak nie zagra, albo powie że mu się znudziło, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do Kojimy.

#pasta #takaprawda #deathstranding
DigitalStarGirl - Możecie dać zagrać polaczkowi w Shadow Of the Colossus, albo Heavy ...

źródło: comment_pqgcM9ejw8I9xcdUYtFQgpST5I3C5ubS.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DigitalStarGirl ten test o którym piszesz to owszem, robią go, ale tylko w najniższych klasach społecznych Japonii. Gdy go przejdziesz nadajesz się na towarzysza do cpania jakiejś przecpanej japonce. Arystokracja każe przyszłemu zieciowi usiąść do strategii paradoxu i obserwują bacznie jak szybko chwyta zasady. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@DigitalStarGirl: ja tam czekam aż największy z jutuberów #klocuch zrobi recenzję.

Ciekawią mnie standardowe rzeczy:
- wolność świata
- czy można szczelać?
- czy można zabijać baby, murzynów i ludzi?
- czy jest siuranie?
  • Odpowiedz
@DigitalStarGirl: W Shadow of the Colossus nie grałem, Heavy Rain świetne,tylko po to PS3 kupiłem xD (czekam aż Detroit się na PC pojawi), Nier pomimo początkowego dobrego wrażenia totalnie nie trafiło do mnie gameplayem i mechaniką, po prostu mnie znużyło, Firewatch bardzo przyjemne.
Jeżeli o samo Death Stranding chodzi to ja bym ludzi którym się ta gra nie podoba nie wrzucał w stereotyp "Polaczka z don Perignonem" bo jednak wielu
  • Odpowiedz
@DigitalStarGirl: Filmowe gry to najniższa forma gier komputerowych. Równie dobrze mogłabyś napisać, że hurr hurr polacy to nigdy nie zrozumieją meksykańskiej telenoweli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ukrywajmy, to gra dla autystów trochę, taki ETS na nogach.
  • Odpowiedz
@DigitalStarGirl:
Każdy gra w co chce i oczekuje czegoś innego od gry. Jeden chce rywalizować z innymi graczami, inny chce pojeździć autem, a jeszcze inny powoli odkrywać historie.

DS to zdecydowanie nie jest tytuł dla każdego, a szczególnie jeśli nie podobały mu się tytuły, które wymieniłeś bo są mocno powiązane gatunkowo z DS.

Ja ogrywam cały wachlarz gier, ale nie dziwie się jak gracz DOTA gardzi interaktywnymi filmami, a gracz
  • Odpowiedz