Wpis z mikrobloga

@Mjut_Spadziowy: sorki, dodałem właśnie w spoilerze, że pachnie jak Green Irish Tweed od Creeda. Pachnie dość świeżo, ale ciężko mi samemu zidentyfikować główne nuty - na fragrze podają fiołek i irys z dodatkiem werbeny cytrynowej. Raczej zakładam go tylko na ważne okazje jak wesela, spotkania biznesowe. Jeden z moich dwóch ulubionych eleganckich świeżaków, zaraz obok Prady Amber pour homme
  • Odpowiedz
@vizori: tak, tzn chodzi mi tylko o te dwa konkretne- zwykły i knight. Wiadomo, że nie mają podjazdu do Creeda, zarówno jakościowo jak i cenowo :p jeśli miałbyś wybrać zapach na co dzień to byłby to klasyczny l'aventure czy knight? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Mjut_Spadziowy: Ah, późna już pora to się zawiesiłem i myslałem że przez "zwykły l'aventure' masz na myśli Knighta ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jeśli chodzi o zapach na codzień to kierowałbym się raczej porą roku - im cieplej tym bardziej skłaniałbym się w strone zwykłego L'Aventure
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@makrel_gieldowy: Mam do GITa i zaryzykowałbym stwierdzenie że podobieństwo to jakieś 90 procent. Na mojej skórze Knight jest minimalnie płytszy i trochę mniej słodki przy drydownie
  • Odpowiedz