Wpis z mikrobloga

@Laliqu: Robił to co miał robić i to bardzo dobrze. Zarówno ja, jak i wielu innych wyborców jesteśmy zadowoleni z jego działań. Był jednym z bardziej aktywnych polityków w PE, kadencja wypełniona była przemówieniami, potwierdzają to setki nagrań, które są dostępne w sieci. Nie zawiodłem się i uważam, że JKM wypełnił zadania, które powierzyli mu jego wyborcy.
Pobierz mikroenter - @Laliqu: Robił to co miał robić i to bardzo dobrze. Zarówno ja, jak i wi...
źródło: comment_Z8lGqeSzhGjr9xC0gVb3rVVU1ZlorZB8.jpg
@mikroenter Przemówienia i setki nagrań wrzucane na YouTube. Wow o takiego polityka nic nie robiłem. Problem w tym, że jego działalność oratorska nie przekładała się na konkretne decyzje. Bo po to jest się politykiem by mieć wpływ na konkretne decyzje dzięki, którym kształtuje się rzeczywistość. No, ale skoro tobie wystarczają filmiki na YT za które Korwin brał sporą pensje to gratuluję. Oby było jak najmniej takich wyborców jak ty.
@SpokojnyLudzik Nie przypominam sobie by inni posłowie szli do Brukseli z zamiarem rozwalenia UE i orania lewakow. Co zresztą w konsekwencji skończyło się wrzucaniem filmików na YT i zaslynieciem ze spania podczas obrad. Jedyne co Korwin robił w PE to ośmieszal samego siebie, a i niestety przy okazji Polskę.
Był jednym z bardziej aktywnych polityków w PE, kadencja wypełniona była przemówieniami

@mikroenter: skończ kłamać albo się doucz. Zabieranie głosu w debatach to nie aktywność tylko puste zabijanie czasu. Aktywność to inicjatywa ustawodawcza, debaty eksperckie, wnoszenie poprawek. A nie #!$%@? spanie i wyzywanie kogoś raz na pare dni. Śmieszny jesteś.