Aktywne Wpisy

wykop +33
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +10
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

CanJam Shanghai, poniżej lista tego co udało mi się przetestować. Wszystkie nauszne ze względu na to że miałem dość mało czasu a ludzi dużo i IEMów była tam ogromna ilość, więc sobie odpuściłem całkowicie.
Abyss Diana
Audeze LCD-1
Audeze LCD-2CB
Audeze LCD-X
Audioquest NightHawk
Audioquest NightOwl
Audio-Technica W5000
Crosszone CZ10
Denon D7200
E-MU Teak
Focal Utopia
Focal Clear
HiFiMAN HE-1000SE
HiFiMAN Ananda
HiFiMAN Sundara
HiFiMAN Susvara
HiFiMAN Jade 2
HiFiMAN Shangri-La Jr
Meze Empyrean
Meze 99
Meze Neo
MrSpeakers Ether 2
Sony Z7
Warwick Sonoma
Nie będe robił listy od najgorszych do najlepszych ale przedstawię wam zwycięzców kilku katygorii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze słuchawki - Focal Utopia i Meze Empyrean
Nie jestem w stanie się zdecydować, jedne i drugie są znakomite. Niczego mi w obu modelach nie brakowało. Bardzo blisko będą też HiFiMAN Shangri-La Jr i Warwick Sonoma. Jak pomyślę że Meze, firma z Rumunii potrafi coś tak świetnego zrobić to czemu w Polsce nikt się nie stara? (╯︵╰,)
Największe zaskoczenie - Abyss Diana
Firmę Abyss znam, droga i dobra ale po tych stosunkowo małych Diana wiele się nie spodziewałem, a tutaj top top.
Największe rozczarowanie - Meze 99 i MrSpeakers Ether 2
Nie mam pojęcia skąd tak dobre opinie o nich, Meze 99 grają jak przez karton a Ether 2 właściwie nie wyróżniają się zupełnie niczym od modeli 2-3 krotnie tańszych.
Najlepszy stosunek ceny do jakości - HiFiMAN Sundara
Nawet za zawyżoną cenę w Polsce(1900zł) moim zdecydowaniem warto. Spokojnie stają na równi z modelami za 4-5k
Czy kupię któreś z nich? Jako że szukam zamkniętych teraz to pod uwagę biorę Denon D7200 i Sony Z7(bardziej półotwarte), oba modele przypadły mi do gustu, także czas kasę odłożyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za przeczytanie moich wypocin.
źródło: comment_dgTR5lKAfDlTOwrARJu6eC3U8qcVf0fN.jpg
Pobierz