@ufoludek-zkosmosu: mnie nie rusza wcale. Dziadek mial ubojnie drobiu. Jak bylem maly to pozwalal mi odcinac im glowy :p Smiszne bylo jak nadal ruszaly dziobami xD
@ufoludek-zkosmosu: Ja odwrotnie. Nie śmieje się z wegan, ale nie przeszkadzają mi filmiki z ubojni. Popieram nawet weganizm ze względów ekologicznych (wydają się bardziej racjonalne niż czysto etyczne).
@ufoludek-zkosmosu sra każdy, sranie jest dobre, często też przyjemnie jest się wysrać. A jednak zdecydowana większość ludzi nie chce oglądać jak ktoś sra, nie nagrywa filmików z własnego srania, nie chwali się nowo poznanej osobie jak fajnie się wysral przed wyjściem z domu.
@ufoludek-zkosmosu: a jak robią koszule nocne to też płaczę (╥﹏╥) tyle jedwabników w niewoli! Wiecie ile ich tam umiera?! Nie mając okazji do zwiedzenia świata?! (╥﹏╥)
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
źródło: comment_msemzgs1DkcDeTkMqC1toRnseOXWdKYa.jpg
PobierzZjwm twoja porcje miesa jak ty nie jesz
Komentarz usunięty przez autora
Dziadek mial ubojnie drobiu. Jak bylem maly to pozwalal mi odcinac im glowy :p
Smiszne bylo jak nadal ruszaly dziobami xD
źródło: comment_z27PdSD1GqDqKPWA86UwCTWLKNKhAMGW.jpg
Pobierz@Samara__Morgan: taki elegancko przeprowadzony rozbiór świni/krowy to jak dobra dobranocka.