Aktywne Wpisy
matjuszka +15
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +141

Kupon: na CouponsFromChina lub skopiuj stąd - BGBWBS0PRO
Cena: $27.99 (107.70 zł) / Najniższa (Banggood): $29.99 dnia 9.10.2019
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Aliexpress - kliknij, aby wyszukać ten produkt na Aliexpress!
Powiadomienie cenowe - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla BlitzWolf BW-BS0 Pro Bluetooth Tripod
---------------
Informacje o wysyłce (2019-11-07 14:26:36):
Najtańsza wysyłka: Za darmo!
---------------
[ #blitzwolf #statyw #kuponynazywolaptopykomorki #kuponynazywotelefony #kuponynazywoblitzwolf #kuponynazywood10do50]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
źródło: comment_Jfg805LfZakZoAOcNkJ0IL8HWFfgMc1i.jpg
PobierzKANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @