Aktywne Wpisy

Larsberg +33
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

Są dwie płcie wbijcie sobie to do tych lewackich główek. Siurek i kuciapka. A to, że ktoś ma siurka i czuje się jak kobieta to nie znaczy, że stworzył nową płeć. Jest facetem nadal.. ¯\_(ツ)_/¯
pytanie podchwytliwe?
Nie, nie ma 2 płci. Choćbyś nie wiem ile razy to kłamstwo powtarzał, nie stanie się ono prawdą :v
https://pl.wikipedia.org/wiki/Trzecia_p%C5%82e%C4%87
Bo identyfikacja jako kobieta lub mężczyzna jest dla nich bolesna psychicznie więc sobie wymyślili trzecią płeć.
Ludzie w kontaktach między sobą zwracają się Pani, albo Pan. Jak ktoś wygląda dziwnie i nie jesteśmy w stanie
,, Póki mamy łazienki dla kobiet i mężczyzn, a całe państwo i prawo jest skonstruowane pod dwie płcie to takie gadanie o innych płciach jest dla mnie wymysłem mniejszości po to żeby uspokoić swoją psychikę,,
Ale łazienki nie są dowodem naukowym
@jabolsy:
To żaden fundament
No akurat sklepy z ubraniami to faktycznie był kiepski przykład bo moda tak poszła do przodu, że zatarły się trochę te granice.
Ale marzenia o tym, że te podziały znikną w sklepach to raczej mało prawdopodobne. Po pierwsze ze względów finansowych, a po drugie ze
@jabolsy:
Ale nikt tego nie chcę robić w tym
@jabolsy: Pytanie tylko, czy zrezygnowanie z kategorii płci naprawdę wprowadziłoby zamęt, bo ja bym stawiał tezę, że poza ściśle medycznymi sytuacjami nie potrzebujemy informacji o płci biologicznej. Pisaliście wyżej o łazienkach, ale przecież łazienki można łatwo przeorganizować na