Wpis z mikrobloga

@DrJekyllandMrHyde: lost legacy technologicznie i gameplayowo na poziomie 4 ale mniej różnorodne lokacje moim zdaniem i fabuła nie ma startu do 4
Nie tak dobra jak 4 ale nazywanie popluczynami można sobie darować. IMO obowiązkowa pozycja jeśli komuś się bardzo podobała 4 z zastrzeżeniem, że 4 nie przebije
  • Odpowiedz
@wisemansaid: i ja osobiście odradzam granie wszystkiego po sobie. Trzecia część wydawała się bardzo wtórna po świetnej dwójce (choć w istocie trochę była, pewnie najlepsi scenarzyści dłubali nad TLOU). Lepiej sobie zrobić krótką przerwę między częściami.

Czwórka vs Lost Legacy to kwestia preferencji, obie trzymają wysoki poziom.

• Odpowiedz
@NoKappaSoldier73: w waszych "3 zeberkach" tez wystepuja takie przebarwienia i dziwne kreski jakby produkt byl wykonany z niskiej jakosci materialu? apekt estetyczny ale w moim jest porazka, srodkowe zeberko ma inny kolor od 2 pozostalych, sa tam jakies blyszczace plamy na calej dlugosci i kreski jakby ktos cos odbil :/
  • Odpowiedz
@bedoe7s: ja mam slim i bez problemów, ale może masz zbyt mało przestrzeni wkoło konsoli. Tam w zaleceniach gdzieś można znalezc odpowiednie informacje na ten temat. Poza tym sam mam plejke i xklocka i uważam, że jakość wykonania produktu to jest przepaść między japońską konsolą i amerykańską.
  • Odpowiedz
W jedynce slyszlem, ze Boberek dubbinguje wiec w 2 i 3 pewnie tez a jak jest w 4?

@wisemansaid: tak, wszędzie Boberek. Jest ok, ale oryginalny voice acting jest 3 półki wyżej i wyraźnie poprawia odbiór postaci i scenariusza.
  • Odpowiedz
@camos: nie no ale dobrze jest czasem uslyszec opinie bo np dubbing god of war tez niby byl chwalony przez wielu a po przejsciu w oryginale nie wyobrazam sobie sluchac polskiego dubbingu Kratosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wisemansaid: swój chłop jesteś, GOW także tylko w oryginale i to podobny przypadek co Uncharted. Żal grać w gry z elementami kinowych produkcji w inny sposób.
  • Odpowiedz