Okoliczności łagodzące, takie jak młody wiek oraz skrucha, zostały zdaniem Sądu uwzględnione, a wyrok pierwszej instancji jest adekwatny, tak więc został on utrzymany w mocy.
@kvoka: Przynajmniej mieli na tyle godności żeby się nie pchać w kasację do SN.
@kvoka: No, no. To jeszcze niecałe 3 latka i przemiły Pan wyjdzie z pierdla i zamieszka w domu obok rodziców bestialsko zamordowanej dziewczyny. Świetnie. Dla takich morderców tylko kara śmierci.
@Ogar_Ogar: Kasacja do SN nie jest możliwa, bo musieliby zaskarżyć nie wyrok a przepis na mocy którego sądy niższej instancji wydały swe wyroki.
@kvoka: Ciężko mi się to czyta. To jest jakaś makabra. Nie godzę się na to wewnętrznie. Dożywocie powinno być dla tego typa. To jest choroba psychiczna. Jak można kogoś zgwałcić i zabić. JAK? Jedyny przypadek kiedy człowiek zabija człowieka to ten, gdy się broni, bo
@kvoka: powtorze, masz swoj tag wiec z niego kozystaj, bo idac tym tokiem rozumowania #furry i inne #bigbrother tez moga publikowac pod #gruparatowaniapoziomu bo weglug nich to jest wartosciwy konent
@srgs: Jak to co robię ci tak przeszkadza, Panie i Władco Hasztagów, Jedyny Słuszny Wyznaczniku Postów Wartościowych Lub Nie, to dodaj mnie na czarno i po problemie, ta-daaaaaa! ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@srgs: weź już stąd po prostu wyjdź. Dostałeś więcej niż jedną odpowiedź, że @kvoka używa tagu właściwie, a zrównanie tego do poziomu tagu #bigbrother wskazuje tylko, jak mocne jest twoje s----------e. Twoje "idąc tym tropem rozumowania" pokazuje wyłącznie twoją intelektualną płytkość. Weź odlajkuj już to #gruparatowaniapoziomu bo ewidentnie do tej elyty nie należysz. A jak masz żale, to uderzaj do Białka - on zapewne ma
@czar_Pekla: chyba, że zdążył "odlajkować" jak mu napisałaś, ale wątpie. Wystarczy wrzucić kvoke na czarną i pod tagiem mu nie będzie wyskakiwać. Ale nie ma co się denerwować, czasami się zdarzy taki typ, co będzie pod siebie ustawiał cały wykop rozkazując użytkownikom coś robić chociaż jednym kliknięciem może sobie sam spersonalizować wszystko. Pod tym względem to jest jedna z najbardziej rozwiniętych stron w polskim internecie. Pamiętam, że wykopki ją namawiały
@kvoka: Przynajmniej mieli na tyle godności żeby się nie pchać w kasację do SN.
Dla takich morderców tylko kara śmierci.
@kvoka: Ciężko mi się to czyta. To jest jakaś makabra. Nie godzę się na to wewnętrznie. Dożywocie powinno być dla tego typa. To jest choroba psychiczna. Jak można kogoś zgwałcić i zabić. JAK? Jedyny przypadek kiedy człowiek zabija człowieka to ten, gdy się broni, bo
@srgs: Powtórzę pytanie: kto twoim zdaniem ma prawo publikować pod #gruparatowania poziomu skoro moje wpisy się nie nadają?
Słuszny Wyznaczniku Postów Wartościowych Lub Nie, to dodaj mnie na czarno i po problemie, ta-daaaaaa! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Pamiętam, że wykopki ją namawiały