normalny centrysta be like: "w pewnych kwestiach zgadzam się z wami, w pewnych z wami, mam też kilka własnych przemyśleń niekoniecznie zgodnych z jakąkolwiek stroną w sporze"
wykopowy centrysta be like: "nikogo nie obchodzą wasze wojenki (i żeby to podkreślić, muszę o tym napisać 5 raz w tym tygodniu), tylko zmanipulowani ludzie mają zdecydowane poglądy dotyczące czegokolwiek, ja jestem ponad to"
@shiromaru: no ale fakt faktem że jak któraś strona puści przekaz to potrafi być do zarzygania, oglądanie w gorących piąty raz tego samego screena z fb czy mema z gretą pasztetą tylko w-----a, tym bardziej że trzebaby dyskutować (hue, dyskusja na wykopie) na wszystkie fronty żeby mieć szansę przemówić lurkującym do rozumu - a ain't nobody got time for that, plus ludzie z zasady politykę mają w poważaniu Inna sprawa
o ale fakt faktem że jak któraś strona puści przekaz to potrafi być do zarzygania, oglądanie w gorących piąty raz tego samego screena z fb czy mema z gretą pasztetą tylko w-----a, tym bardziej że trzebaby dyskutować (hue, dyskusja na wykopie) na wszystkie fronty żeby mieć szansę przemówić lurkującym do rozumu - a ain't nobody got time for that, plus ludzie z zasady politykę mają w poważaniu
@shiromaru: no ja jednak nie czarnolistuję niczego bo każdemu czasem się zdarzy powiedzieć coś z sensem, no ale racja że robiąc to godzę się na te gorsze elementy polityki na wykopie ¯\_(ツ)_/¯ ciekawe ile wpisów o nowych nominatach do TK będzie w gorących za 6h (moderacja mogłaby zajmować się skrajnym floodem itp. ale czego spodziewać się po nich, to wymagałoby wysiłku) A rada 'ignoruj lub zmień temat' działa tylko jeśli
@shiromaru: problem jest taki, że to nieistotne, jesteś centrystą to od razu wrzucają Cię do wora - ma w------e... Tak samo z prawicą i lewicą (choć zauważyłem, że rzadziej), jak masz poglądy ukierunkowane w którąś stronę to z marszu HURR DURR PEDAŁ, NAZISTA, JAK MOZNA MIEC SKRAJNE POGLADY
Pracowiec/lewicowiec jak się myli to bardzo, natomiast centrysta myli się zawsze, ale w małym stopniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Neapolitano: zgodziłbym się, gdyby spektrum poglądów politycznych było rzeczywiście prostym podziałem na trzy podzbiory o wyraźnych granicach. Tymczasem mamy do czynienia z płynnym spektrum i tak naprawdę zdecydowana większość dyskutujących jest bliżej centrum niż skrajności.
Mój komentarz to nie krytyka centryzmu w rozumieniu doktryny politycznej, tylko raczej
@lakukaracza_: Centryści, jak ja ich kutwa nie nawidzę. Taki prawdziwy prawak to wiadomo, publicznie pokaże że ma debilne poglądy, ale ci centryści zawsze muszą ukrywać swoją głupotę i robić fikołki intelektualne by na końcu ci powiedzieć "heheh ale ja jestem centrystą gupi lewakuu!!!"
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#heheszki #neuropa #bekazcentrystow
źródło: comment_CbaNI5WuXMa1iuoBMhYYJ6fg9ulF4tXj.jpg
Pobierznormalny centrysta be like: "w pewnych kwestiach zgadzam się z wami, w pewnych z wami, mam też kilka własnych przemyśleń niekoniecznie zgodnych z jakąkolwiek stroną w sporze"
wykopowy centrysta be like: "nikogo nie obchodzą wasze wojenki (i żeby to podkreślić, muszę o tym napisać 5 raz w tym tygodniu), tylko zmanipulowani ludzie mają zdecydowane poglądy dotyczące czegokolwiek, ja jestem ponad to"
źródło: comment_4WeeiDbav7vMFM7Bt66CPofxL7NrJsNc.jpg
Pobierzźródło: comment_lYpKj7w4ah3HxmWFhlNpCSgcumU9hvmU.jpg
PobierzInna sprawa
@Nahcep: widzę do wyboru dwie
(moderacja mogłaby zajmować się skrajnym floodem itp. ale czego spodziewać się po nich, to wymagałoby wysiłku)
A rada 'ignoruj lub zmień temat' działa tylko jeśli
Tak samo z prawicą i lewicą (choć zauważyłem, że rzadziej), jak masz poglądy ukierunkowane w którąś stronę to z marszu HURR DURR PEDAŁ, NAZISTA, JAK MOZNA MIEC SKRAJNE POGLADY
@Neapolitano: zgodziłbym się, gdyby spektrum poglądów politycznych było rzeczywiście prostym podziałem na trzy podzbiory o wyraźnych granicach. Tymczasem mamy do czynienia z płynnym spektrum i tak naprawdę zdecydowana większość dyskutujących jest bliżej centrum niż skrajności.
Mój komentarz to nie krytyka centryzmu w rozumieniu doktryny politycznej, tylko raczej