Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +20
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

naprawdę czytanie że zrozumieniem to takie wyzwanie?
@Tofinen: albo przeczytaj jeszcze raz co pisałem (nic nie pisałem o komisji w kontekście badania kiedy zaczyna się człowiek) albo mnie nie wołaj. nie mam czasu na dyskusję z ludźmi, którzy nie rozumieją słowa pisanego.
@Nie_umre_za_ciebie: wspaniały argument.
@secret_passenger: w mózg się jebnij. U dziecka mózg rozwija się od momentu zapłodnienia. Druga sprawa że skoro przyznajesz że od razu powstaje życie, to jak nazwiesz proces zakończenia życia?
jest na tyle wykształcony żeby przejawiać aktywność to drugie.
skoro nie potrafisz dyskutować to nie pisz do mnie, nie wołaj. nie mam ochoty dyskutować na poziomie jaki prezentujesz.
to że dotyk zaczyna się rozwijać w 8. tygodniu to jedno - ale tak samo jak z mózgiem to że się rozwija to jedno ale rozwinięty w jakim stopniu jest znacznie później:
@Nie_umre_za_ciebie: to po co nam Zandberg jak mamy Merkel?