Aktywne Wpisy

marcelus +23
Żarty na bok, to w sumie dobrze jakby Lech zagrał w LKE. Trzeba ją grindować na maksa, bo nie ma bata żeby to się utrzymało na dłuższą metę i UEFA zmieni system punktacji. Przecież my na samej LKE wjedziemy zaraz do pierwszej 10 jak nie wyżej xD #ekstraklasa #pilkanozna
#mecz
#mecz

Seshu +14
Kamera zamontowana, teraz wypozycjonować. Nie ma opcji że korkin się wespnie jak na nanga parbat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#danielmagical #chlopakizraszei
#danielmagical #chlopakizraszei
źródło: IMG_5655
Pobierz

Niejednemu facetowi znacznie podskoczyłaby ocena gdyby zaczął o siebie dbać.
Mało jest naprawdę brzydkich facetów. Większość o siebie po prostu nie dba.
@Blinkenstein: nie pokrywałyby się - ocenianie ma to do siebie, że robisz to zawsze porównując ludzi. Gdy mówisz o jednym, że jest gruby, to znaczy, że większość ludzi jest od niego szczuplejsza. Gdybyś znał tylko jednego człowieka w całym wszechświecie, to nie byłbyś w stanie nic o nim powiedzieć - chudy czy gruby, niski czy wysoki, bo nie
https://youtu.be/-cyNhb3Y6ls
@DziewczynaMirka: Widziałem te laski do których zarywali, i serio, jakby jeszcze trochę obniżyli standardy to wolałbym się w ogóle nie spotykać z nikim niż z tymi laskami...
Nawet jeżeli to co mówisz to prawda, to nijak ma się to do sytuacji dzisiejszych młodych mężczyzn, bo kobiety "nagradzają" właśnie zachowanie badboyów, byle by dobrze wyglądał. A przeciętniacy co najwyżej kończą jako tampony emocjonalne.
@ChadimusPrzegrywus: Cała rozmowa zaczęła się od tego, że zwróciłam uwagę, że OBIE strony szukają atrakcyjnego partnera.
Podałam kilka sposobów jak można bardzo podnieść swoją atrakcyjność.
Co ty i twoi koledzy ze studiów z tym zrobicie zależy już tylko
Komentarz usunięty przez autora
@ChadimusPrzegrywus: no a ile mam k.. mieć lat żeby wiedzieć o tym, że ten chłopak co koleżanki z liceum miały mając 20 lat to jest ich przyszły mąż tera xD Matematyki jeszcze w szkole nie miałeś czy co?. Nie mam 30 jescze, ale fala ślubów własnie przeszła i większość to są związki, które sie zaczęły na przełomie końca szkoły i studiów i trwały kilka