Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChadimusPrzegrywus: Kobiety znacznie więcej czasu poświęcają na wygląd i dbanie o siebie.
Niejednemu facetowi znacznie podskoczyłaby ocena gdyby zaczął o siebie dbać.
Mało jest naprawdę brzydkich facetów. Większość o siebie po prostu nie dba.

Ja byłem grubaskiem całe liceum, dopiero jak się wyprowadziłem i na swoje stanąłem byłem wstanie zadbać o siebie i swój wygląd. I co? Żadne bajery nie potrzebne, "wystarczy być sobą" jak to normiki mówią. Laski się same
  • Odpowiedz
to kolory szary i czerwony na twoim wykresie by się mocno pokrywały.

@Blinkenstein: nie pokrywałyby się - ocenianie ma to do siebie, że robisz to zawsze porównując ludzi. Gdy mówisz o jednym, że jest gruby, to znaczy, że większość ludzi jest od niego szczuplejsza. Gdybyś znał tylko jednego człowieka w całym wszechświecie, to nie byłbyś w stanie nic o nim powiedzieć - chudy czy gruby, niski czy wysoki, bo nie
  • Odpowiedz
@PaulStanley: Dokładnie tak robią. Rozmowa zaczyna się od "Hej Cipcia" a potem szybko wysyłają zdjęcie swojego King Konga 10cm.

@DziewczynaMirka: Widziałem te laski do których zarywali, i serio, jakby jeszcze trochę obniżyli standardy to wolałbym się w ogóle nie spotykać z nikim niż z tymi laskami...
  • Odpowiedz
@Blinkenstein: Fizyka to nie kierunek techniczny, a przyrodniczy.
Nawet jeżeli to co mówisz to prawda, to nijak ma się to do sytuacji dzisiejszych młodych mężczyzn, bo kobiety "nagradzają" właśnie zachowanie badboyów, byle by dobrze wyglądał. A przeciętniacy co najwyżej kończą jako tampony emocjonalne.
  • Odpowiedz
A przeciętniacy co najwyżej kończą jako tampony emocjonalne.

@ChadimusPrzegrywus: Cała rozmowa zaczęła się od tego, że zwróciłam uwagę, że OBIE strony szukają atrakcyjnego partnera.

Podałam kilka sposobów jak można bardzo podnieść swoją atrakcyjność.
Co ty i twoi koledzy ze studiów z tym zrobicie zależy już tylko
  • Odpowiedz
To Ty musisz mieć 30+ chyba

@ChadimusPrzegrywus: no a ile mam k.. mieć lat żeby wiedzieć o tym, że ten chłopak co koleżanki z liceum miały mając 20 lat to jest ich przyszły mąż tera xD Matematyki jeszcze w szkole nie miałeś czy co?. Nie mam 30 jescze, ale fala ślubów własnie przeszła i większość to są związki, które sie zaczęły na przełomie końca szkoły i studiów i trwały kilka
  • Odpowiedz