Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lucider5: No w którymś komentarzu wyżej odnoszę się do tego że to nie prawda. I że "doświadczenia" mają małe znaczenie i nawet jak "zaruchałeś" w wieku 16-17 lat, to jak jesteś przeciętniakiem to i tak ciężko będzie Ci związek utrzymać, czy może nawet potem kogoś znaleźć.
A taki ja, rasowy piwniczak z zachowania i sposobu bycia, nie mam jakiś problemów z kobietami, dzięki odziedziczeniu dobrej aparycji po starym. Mimo że
  • Odpowiedz
I wchodzi jeden z drugim przegryw co lata 17-23 przespał grając w lola i waląc konia i mówi, że wszystkie dziewczyny to p0lki.

@JimNH777: Okej, nie wszystkie, tylko wszystkie, z którymi mają kontakt. Lepiej?
A co do tego że przespali okres na wchodzenie w związki, może i tak. Co proponujesz jako rozwiązanie?
  • Odpowiedz
@Lucider5: No sorry, zdaję sobie sprawę z tego jak wygląda sytuacja przeciętnego faceta, po prostu się trochę rozpędziłem bo założyłem właśnie że jesteś tym typem chłopaka którzy przespał czas na "bajerowanie", a przecież sam wcześniej mówiłem że ten czas nic nie znaczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ogólnie na twoim miejscu zajął bym się głownie sobą. Zaczął się interesować tym co Ci może sprawić przyjemność jakimś rozwojem.
  • Odpowiedz
@DuzyKot: Duży wpływ też pewnie ma to, że kobiety zazwyczaj wybierają starszych, więc liczba dostępnych 20-25 latek jest mniejsza.

Sama nawet bym wolała starszego faceta, a jestem po 20-tce. Wolę 30-latka nie rozumiejącego memów, niż chłoptasia po 20-tce w bluzach Champion i obrzyganych AirMaxach.

• Odpowiedz
@Lucider5: Zależy ile masz lat, ale jako starszy z jakimiś osiągnięciami to masz szanse zawsze na jakiś tam związek. Status wpływa na ocenę atrakcyjności mężczyzn. Możesz też zawsze zrobić ten słynny looksmaxxing, Ogólnie nie chce też z tego jakiegoś fatalizmu robić, ale musisz poznać dużo lasek, i nie marnuj czasu na pajacowanie, tylko jak Ci się autentycznie będzie z kimś dobrze czas spędzać to próbuj to popchnąć. To są wszystkie
  • Odpowiedz
@mistellaire: No przecież, 30 latek już ustawiony z kasą więc nie trzeba się martwić o to czy zapewni "poczucie bezpieczeństwa" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Chłoptasie w bluzach Champion i obrzyganych AirMaxach nie mają żadnego problemu w znalezieniu sobie partnerki bo i tak nie celują w pretensjonalne studentki po 20-tce, tylko trochę młodsze.
  • Odpowiedz