Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banjo: Bo zazwyczaj mają możliwości tylko wybierają tych którzy mają jeszcze większe możliwości od nich i tak to się kręci ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Poza tym często przez tą kulturę pajacowania jak się związek zawiąże to kobieta dalej oczekuje pajacowania(kobietę trzeba ciągle zdobywać xD), a facetowi w końcu się to nudzi bo widzi że tak naprawdę nic z tego nie ma.
Kobiety mają zdecydowanie większe wymagania
  • Odpowiedz
@DuzyKot: u mnie było to samo kilka lat temu właśnie jak mój rocznik zaliczył ćwierćwiecze na karku. Znaleźli l0chy (większość była już dzieciata) no i "baj baj", wyprowadzka i zero kontaktu.
  • Odpowiedz
@banjo: pewnie, na 1 noc to mają multum opcji, ale do związku to nikt raczej takiej nie chce, ale mam wrażenie że baby to by chciały takich dynamicznych chłopców a potem żal że w internecie to na porządnego nie można trafić, jak się chodzi na randki z tymi dynamicznym to nie ma czasu na normalnych chłopów
  • Odpowiedz
@DuzyKot: nie, po prostu jesteście opóźnieni :) jak normalnie chłopakom buzują hormony jak mają 15 lat i kombinują co tu zrobić by wepchnąć dziewczynie ręke pod bluzkę, potem osiemnastki itd. jak tu wykombinować by mieć wolną chatę albo samochód od ojca; wymiana doświadczeń, próba wykminienia jak się wyrywa dziewczyny, pierwsze razy, zaliczanie kolejnych baz. A widocznie z kolegami spędzaliście i rozrywkowy i "romantyczny" czas przed ekranami, to dopiero później się
  • Odpowiedz