Aktywne Wpisy

marcelus +23
Żarty na bok, to w sumie dobrze jakby Lech zagrał w LKE. Trzeba ją grindować na maksa, bo nie ma bata żeby to się utrzymało na dłuższą metę i UEFA zmieni system punktacji. Przecież my na samej LKE wjedziemy zaraz do pierwszej 10 jak nie wyżej xD #ekstraklasa #pilkanozna
#mecz
#mecz

Seshu +14
Kamera zamontowana, teraz wypozycjonować. Nie ma opcji że korkin się wespnie jak na nanga parbat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#danielmagical #chlopakizraszei
#danielmagical #chlopakizraszei
źródło: IMG_5655
Pobierz

Protip rozmawiamy o problemach dzisiejszych młodych mężczyzn
A i jeszcze jedno, bajera nie jest potrzebna. Albo Cię laska lubi, albo musisz pajacować do niej do usranej śmierci. Ja byłem grubaskiem całe liceum, dopiero jak się wyprowadziłem i na swoje stanąłem byłem wstanie zadbać o siebie i swój wygląd. I co? Żadne bajery nie potrzebne, "wystarczy być sobą" jak to normiki mówią. Laski się
Możesz mieć takich kolegów którzy tak narzekają a są normalni i wogole .... a zagadują dziewczynę
No nie wiem nie wiem dlaczego żadna nie chce xDD
@ChadimusPrzegrywus: A ty jak szukałeś różowej, to chciałeś niechlujnej grubaski, czy raczej szczupłej, zadbanej?
To działa w obie strony.
¯\_(ツ)_/¯
Szukali normalnych, kręcili wśród znajomych, mieli jakieś okresy "randkowania", czasem bym nawet powiedział że w dziewczynach poniżej ich standardu, czasem pewnie też w takich powyżej. I jak się to
Ok. Źle odebrane. Pisałeś, że dopiero po schudnięciu zyskałeś powodzenie. Można to odebrać, że narzekasz na brak powodzenia gdy byłeś
Za to w odpowiedzi na ich problemy słychać tylko "za dużo grają", "weźcie odpowiedzialność za siebie". No kiedy był czas zdobywać "doświadczenie" to oni "grali"
źródło: comment_YXyseW3dy0ZWUxRCKTGTiaOJgxHNKr5E.jpg
Pobierz