Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DuzyKot: a gdzie ja Ci napisałem, że pogardzać? Ja tylko zauważyłem, że co lepsze dziewczyny poznają mężów na pierwszym roku studiów, potem rynek jest przebrany. No i rywalizujesz z gośćmi co pierwsze szlify zdobywali parę lat wcześniej od Twoich kolegów. Więc po prostu stoją na nieco przegranej pozycji.
  • Odpowiedz
@JimNH777: To Ty musisz mieć 30+ chyba
Protip rozmawiamy o problemach dzisiejszych młodych mężczyzn

A i jeszcze jedno, bajera nie jest potrzebna. Albo Cię laska lubi, albo musisz pajacować do niej do usranej śmierci. Ja byłem grubaskiem całe liceum, dopiero jak się wyprowadziłem i na swoje stanąłem byłem wstanie zadbać o siebie i swój wygląd. I co? Żadne bajery nie potrzebne, "wystarczy być sobą" jak to normiki mówią. Laski się
  • Odpowiedz
@DuzyKot: problem istnieje tez po drugiej stronie

Możesz mieć takich kolegów którzy tak narzekają a są normalni i wogole .... a zagadują dziewczynę

hej cipcia

No nie wiem nie wiem dlaczego żadna nie chce xDD
  • Odpowiedz
Ja byłem grubaskiem całe liceum, dopiero jak się wyprowadziłem i na swoje stanąłem byłem wstanie zadbać o siebie i swój wygląd

@ChadimusPrzegrywus: A ty jak szukałeś różowej, to chciałeś niechlujnej grubaski, czy raczej szczupłej, zadbanej?
To działa w obie strony.
¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Blinkenstein: typie, przecież nie mówię nic o tym że JA chciałem wtedy z kimś być, tylko że nie uczyłem się żadnej bajery czy czegokolwiek w tym okresie do "NAUKI BAJERY". Naucz się czytać, bo tworzysz straw-mana i próbujesz go potem kontrować.

Szukali normalnych, kręcili wśród znajomych, mieli jakieś okresy "randkowania", czasem bym nawet powiedział że w dziewczynach poniżej ich standardu, czasem pewnie też w takich powyżej. I jak się to
  • Odpowiedz
@ChadimusPrzegrywus:

typie, przecież nie mówię nic o tym że JA chciałem wtedy z kimś być, tylko że nie uczyłem się żadnej bajery

Ok. Źle odebrane. Pisałeś, że dopiero po schudnięciu zyskałeś powodzenie. Można to odebrać, że narzekasz na brak powodzenia gdy byłeś
  • Odpowiedz
@Blinkenstein: Oczywiście że nie wątpię że ludzie przesadzają na swoją korzyść. Zauważ tylko że statystyki nie kłamią, a z roku na rok młodzi mężczyzn radzą sobie coraz gorzej w życiu, widać to bardziej na zachodzie niż u nas, ale my zmierzamy w tym samym kierunku.
Za to w odpowiedzi na ich problemy słychać tylko "za dużo grają", "weźcie odpowiedzialność za siebie". No kiedy był czas zdobywać "doświadczenie" to oni "grali"
C.....s - @Blinkenstein: Oczywiście że nie wątpię że ludzie przesadzają na swoją korz...

źródło: comment_YXyseW3dy0ZWUxRCKTGTiaOJgxHNKr5E.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz