Aktywne Wpisy
dexter-morgan +58
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#wiedzmin
Wtedy dopiero będzie fajnie.
Jak w RPA.
@rivers666 tylko że netflix to netflix celowo w-------a do swoich produkcji jakaś chora poprawność i parytety co jest denerwujące bo widać ewidentnie że np biały jest zła postacią a m----n gej gra wybawce narodów.
Ja oglądam serial/film dla dobrej zabawy i historii ukrytej, może przesłania jakiegoś które niesie, ale zdecydowanie nie oglądam go bo lubię jak mi się w-------a na siłę jakaś ideologię wymuszonej równości.
@rivers666:
Dobry śmieszek z ciebie.
@zaufane_trzecie_konto: tu inna fota z planu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dajesz, lewaku. "ale to tylko fantasy!" "przecież to tylko luźna adaptacja!" "kto powiedział, że krasnoludy nie mogą mieć 2m wzrostu?" "gdzie było napisane, że elfy nie są czarne?"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zastanawia mnie jedno... Czy ci najwięksi fani Sapkowskiego i jego sagi kiedykolwiek czytali te książki? Ja czytałem je dawno, ale czy krytykowanie rasizmu, ksenofobii nie było jednym z głównych motywów sagi? Czy jedna z najważniejszych postaci sagi nie była homoseksualna?
A to wszystko tylko bo driady są czarnoskóre...
Wiecie. Te mityczne stworzenia które i tak miały odróżniający się odcień skóry.