Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +934
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
President_Hubert +66
Chyba 4 xD
ZWIAZKI I ZDRADY
Śmieszy mnie, jak na temat wartości współczesnych Polek wypowiadają się mężczyźni, którzy sami nie są wartościowi. Przykład?
Ból zada o to, że współczesne kobiety patrzą na wygląd a nie na wnętrze.
Tymczasem okazuje się, że wewnątrz owy typ to zboczeniec, który w chwili choroby swojej kobiety poszedłby ją zdradzać z divami, bo "mam swoje potrzeby, a wartościowa kobieta powinna wybaczyć".
No sory, jak my mamy być dobre dla facetów i nie chcieć rozwodów, jeśli panowie tak się zachowują?
#przegryw podaje statystyki rozwodów, ile kobiet wznosi pozew i zada połowy majątku męża. A ile tych rozwodów było spowodowanych przez kiepskie zachowanie męża, np owa zdrada w chwili gdy żona miała depresję czy chociażby rekonwalescencje po operacji a zamiast wspierającego męża dostała info że 1000zl z ich wspólnej kasy poszło do kieszeni roxanek?
Przykre ale prawdziwe. Współczesni mężczyzni nie są lepsi od tych waszych #p0lka
#zalesie #zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #obierkizycia
@programista1992:
Mogę tak zrobić bo już dwa razy tak zrobiłam.
Po czym się
Teraz na poważnie. Czy w takim razie jesteś w stanie zrozumieć ludzi, którym dziewczyna powiedziała że w poprzednim związku popełniła błąd i za szybko poszła do łóżka, więc teraz oni muszą poczekać?
@BloodyMassacre26: witamy w świecie mężczyzn przeciętnych i mało urodziwych ¯\_(ツ)_/¯.
Właśnie miałem napisać.
Wiesz o tym że to "poniżające" uczucie jest normalne dla mężczyzn, że gdyby nie zagadali to ta dziewczyna nigdy nie chciałaby ich poznać. Boli, prawda?
@BloodyMassacre26: pod warunkiem, że będziesz wystarczająco atrakcyjny fizycznie żeby jakakolwiek kobieta chciała te komponenty u Ciebie poznawać. A i tak nawet wtedy ma to marginalne znaczenie. Jeśli ktoś jest brzydki to nie będzie chciała, więc bez różnicy.
No to trudno.
Mogę zagadać pierwsza do faceta, wyjść z inicjatywą (ale przez neta, bo na żywo się boje) ale jeśli wiem że do tej pory nie miał nikogo. W przeciwnym razie wyjdę na desperatke bo skoro on umiał zagadać swoją ex to znaczy że mnie też umie a skoro mnie nie umie to znaczy że jestem w brzydsza od ex więc samo zagadanie go jest bez sensu bo
@programista1992:
Też źle podchodzisz. To nie musiał być Chad tylko właśnie beciak i dlatego żałuje ( ͡°
@kakuter:
Może chciała ale jej babcia wmawiała że to facet ma zrobić pierwszy krok i się frustrowala "dlaczego nie zagadał?"