Aktywne Wpisy

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +416
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

#python
#opencv
#machinelearning
Jako prace magisterską chcę stworzyc aplikacje do czytania tablic rejestracyjnych z video. Chcę za pomocą openCV wycinać tablice rejestracyjny by potem sztuczna sieć rozponawała tekst na tablicach. Nie chcę też korzystac z gotowców w necie, więc szukam dobrej książki do OpenCV która pomoże laikowi w tym zadaniu. Jakie jesteście w stanie polecić (inne materiały też mogą być)?
@prnppp
Bardziej to robie dla siebie dla nauki po prostu tych rzeczy. Co do @OPcodeRTI to jest coś co moze w przyszłości zrobie (zależy w ile się
Wszystko zależy od tego na jakich filmach planujesz przeprowadzać to rozpoznawanie
i jak tam? napisales ta prace czy jednak zmieniles temat?