Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi: Ideologia polega na uzmysławiana dzieciom, że homoseksualizm jest jak najbardziej naturalny i powinno się go postrzegać, jako orientację równą hetero. Co jest oczywistą bzdurą, bo choćby w materii która jest wynikiem końcowym, związku dwojga osób przeciwnej płci, nie możemy powiedzieć, że wynik będzie ten sam. Innymi słowy nie można postawić tam znaku równości 2=/=3 i więcej. Nie poruszajmy tematu bezpolodnosci u par hetero, bo jest to anomalia, nie stan
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 65
Powiedz mi mistrzu jaki ma cel "agitacja" lgbt? Przerobienie innych na gejów, zabieranie dzieci małżeństwom hetero, czy co?

@GrammarNazi: @Purple: @1918: Zdaniem Mentzena, idola niektórych wykopków, to w USA z powodu akcji w stylu "Tęczowy Piątek" rośnie liczba homoseksualnej młodzieży xD Powiedział tak parę dni temu w TVP:
R187 - >Powiedz mi mistrzu jaki ma cel "agitacja" lgbt? Przerobienie innych na gejów,...
  • Odpowiedz
nie łap za słowka kolorowy, chodzi o agitację oczywiście

@1918: Na czym polega ta agitacja? Na zwróceniu uwagi, że ze względu na orientację nie powinno się traktować gorzej innych uczniów?
  • Odpowiedz
Na czym polega ta agitacja? Na zwróceniu uwagi, że ze względu na orientację nie powinno się traktować gorzej innych uczniów?

@Papinianus: Dokładnie na tym, poczytaj definicje słowa agitacja: https://pl.wikipedia.org/wiki/Agitacja W ramach tęczowego piątku prowadzone są przecież ": reklamy, ulotki, słowa, plakaty i przemówienia wiecowe (najstarsza forma)." więc jak najbardziej pasuje to do definicji agitacji.
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: marsze... Ok. O marszu uslysze w telewizji - wylacze albo zostawie. Moge pojsc albo nie. A zamiast dodatkowych godzin lekcyjnych tlumaczenie czegos co powinno byc oczywiste - homoseksualizm to preferencja, jak to, ze ktos lubi sok jablkowy a nie wisniowy.
Czemu jak gadam z lewica albo prawica obie strony ida w zaparte, ze sa madrzejsze od kazdego a same sobie robia pod gore?
  • Odpowiedz
@Purple: @Mojs:

Ideologia polega na uzmysławiana dzieciom, że homoseksualizm jest jak najbardziej naturalny i powinno się go postrzegać, jako orientację równą hetero.

Ale przecież homoseksualizm jest naturalny - występuje w naturze, zresztą nie tylko u człowieka. Nienaturalna to jest np. lodówka albo samochód. Zresztą zauważ że z jakiegoś powodu ewolucja nie wyeliminowała homoseksualizmu.

Co jest oczywistą bzdurą, bo choćby w materii która jest wynikiem końcowym, związku dwojga osób
  • Odpowiedz
@Mojs: Nie zgodzę się z tym, że nie nauczysz, bo ja sam jestem przykładem, że da się zmienić poglądy. Kiedyś pisałem na wypoku takie bzdury jak koledzy wyżej. Akurat w moim wypadku zadziałał na mnie wpis jakiegoś geja, który opisywał swoje życie i jakie napotyka problemy i jakoś akurat to do mnie trafiło, a potem poszło z górki i zacząłem inaczej postrzegać świat. Nie zgodzę się też z tym, że
  • Odpowiedz