Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi: Nie wiem jaki ma cel ale mnie dla przykładu denerwuje. Domniemam, że nie taki był cel ? Ogólnie nie mam nic przeciwko ale od szkół zarówno religia jak i lgbt powinny się o-----ć.
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Religia do salek katechetycznych, a LGBT do jakiś swoich klubów. Co boicie się, że inaczej nie byłoby żadnych chętnych na spotkania, bo każdy miałby to w dupie? xD Więc trzeba się do szkół w--------ć na siłe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@1918: Tylko różnica jest taka Sherlocku, że nie istnieje żadna ideologia LGBT, która coś Ci nakazuje, albo czegoś zabrania, w przeciwieństwie do religii (jak tak to powiedz mi na czym ona polega), a chodzi o tolerancję dla osób homoseksualnych. Nie wiem czy wiesz, ale orientacja to coś z czym się rodzisz i nie możesz jej zmienić, więc chodzi o to, żeby osoby homoseksualne były akceptowane i mogły żyć bez słuchania
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Zaraz zaraz, gdzie w tym co napisałem jest, że mi zwolennicy lgbt jako całość nie pasują ? Dodatkowo czy oni wyglądają w jakiś szczególny sposób ? Bo nie zauważyłem ? Ludzie tacy jak my. Jedyne co mi się nie podoba to wpieranie młodym czegoś o czym mogą zadecydować sami w przyszłości. Nie powinno być dodatkowego wpływu z zewnątrz.
  • Odpowiedz
@Purple: No to słucham - co Ci przeszkadza? Jeżeli też będziesz pisał coś o ideologii lgbt, to napisz co to jest, na czym polega i jakie ma założenia oraz co konkretnie Ci w tej rzekomej ideologii przeszkadza.
No i nie odpowiedziałeś na pytanie co Cię konkretnie denerwuje.
  • Odpowiedz
@rafsiemens: Centryści to tacy najinteligentniejsi przedstawiciele narodu - potrafią wyciągnąć plusy każdej ze stron. Tylko neandertale się n--------ą maczugami za swoje śmieszne ugrupowania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Purple: Nie masz nic do powiedzenia widzę i zaczynasz już jakieś osobiste wycieczki, bo nie potrafisz odpowiedzieć na żadne pytanie oraz uzasadnić swojego zdania.
Wiesz, że orientacji nie można sobie wybrać, a młodym nic się nie wpiera, tylko uczy ich szacunku dla kogoś, kto jest innej orientacji? Że ktoś się taki urodził i trzeba go szanować jak każdego innego człowieka?
Wy macie jakieś chore urojenia, że ktoś chce kogoś uczyć,
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Przeszkadza mi i denerwuje, że stara się ideologię do szkół, które powinny być od ideologii wszelakiej wolne. Tam powinna mieszkać tylko czysta nauka, bez uwarunkowań ideologicznych.
  • Odpowiedz
@Purple: Czy ty geniuszu umiesz czytać? Pisałem, że nie ma żadnej ideologii. Jak jest to napisz na czym ta ideologia polega i co Ci się w niej nie pasuje. Bo jak do tej pory to widzę, że złapałeś jakieś hasło, rzucasz nim a kompletnie nie wiesz o czym mówisz.
  • Odpowiedz
@Purple: no tak, zapomniałem o dzielnych centrystach w rewolucji francuskiej czy centryście mlk i sufrażystkach. No i oczywiście centryści zapobiegli wykorzystywaniu dzieci do pracy. Wcale nie lewica była motorem napędzającym walkę o jak najlepsze życie przeciętnego człowieka XD
  • Odpowiedz