Wpis z mikrobloga

Niech ktoś mi nie mówi, ze dzisiejsze czasu w których żyją 15-19 latkowie to nie premium times. Półnagie dziewczyny na ulicach, twarde na osiemnastce, w klasie połowa dziewczyn w leginsach i po siłowni z dekoltami do pępka. Do tego modnie i drogo się ubierają i dużo imprezują. W moich czasach modne były rozciągnięte swetry i długie spodnie nawet latem( ͡° ʖ̯ ͡°). #zalesie #logikarozowychpaskow
Pobierz N.....d - Niech ktoś mi nie mówi, ze dzisiejsze czasu w których żyją 15-19 latkowie t...
źródło: comment_w1RLSfzqvslhc37bZNWHqKYtlHhYIGhL.jpg
  • 132
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nild: nie wiem czy teraz jest tak super. Czytając Wasze wpisy o tym jakie #!$%@? odbywa się na Tinderze, nie wiem czy będąc młodszym znalazł bym przyszlą żonę. Na szczęście gdy byłem w liceum/na studiach tego gówna nie było. Mam wrażenie, że kiedyś łatwiej było w tych sprawach. Gdybym teraz miał #!$%@?ć jakieś tańce godowe to chyba dałbym sobie spokój.
@Nild #!$%@? wacpan jak potluczony. W kazdej dekadzie nastolatki roboa praktycznie to samo. Pija, cpaja i wala sie jak domy w afganistanie. W latach 60ych rewolucja seksualna, peace and love, #!$%@? na festiwalach i kostki cukru albi znaczki, lata 70 to sam, tylko nowe dragi, lata 80 to samo, inna muzyka i inne dragi, mozna tak w kolko. Zmienia sie tylko muzyka i dragi.
@Nild No jak dziady prowansalskie ( ͡º ͜ʖ͡º) to żadne premium Times ludzie obecnie mają trochę więcej siana. A drogo się ubierają tylko bananowe dzieciaki.