@xspeditor Dafy, scanie, volvo nie bardzo posiadają, zwłaszcza starsze modele których jest zdecydowana większość na polskich drogach. Pasy w tirze nic nie dadzą, poza tym uważam że pasy to kwestia losowa, znam osoby co żyją dzięki temu że ich nie zapięły
@Notabene: jeden taki debil jak ty mówił żeby nie jeździć z kaskiem rowerowym bo o zna takich co umarli właśnie przez kask. Dużo więcej ludzi żyje dzięki pasom, albo odnieśli mniejsze obrażenia, dlatego spieranie się co jest rozsądniejsze jest bez sensu. Plus kwestia bezpieczeństwa pasażerów
Poduszki powietrzne w ciężarowych to kwestia wyposażenia, kiedyś się spotkałem z poduszka w starej 114L, natomiast w mojej dużo młodszej Rce nie było. Nie mniej jednak kierowcy ciezarowek w zdecydowanej większości zapinają pasy (co można dostrzec na drodze), mi samemu jest bardzo nieswojo bez pasów.
Na ekspresówce?
Jedną ręką.
Z telefonem.
#pudzian
#bekazpodludzi
#patologiazewsi
#motoryzacja
#polskiedrogi
#bekaztransa
https://www.facebook.com/654161034634517/posts/2715303925186874/
Serio
Spinacie niewolnicy dupy o te pasy i telefony w rękach, ładnie was ten system wychował.
Porozmawiajmy o poduszkach powietrznych w tirach, niewolniku.
o ich braku bym porozmawiał, skoro już rozmawiamy o kwestiach bezpieczeństwa.
No ale jednak są osoby co żyją dzięki temu że pasów nie miały, więc nie ma złotych środków i wszystko to kwestia szczęścia
Ile osób spłonęło w aucie przez pasy? :)
xDDD uwielbiam ten argument. a ile zginelo bo wypadlo przez przednia szybe bo nie zapieli pasow?