Wpis z mikrobloga

@medykydem: Z różowymi trzeba krótko. Jeśli nie wiesz, czy ma cię w dupie, czy jest nieśmiała/przyzwyczajona do tego, że facet to jedyny inicjator to trzeba to szybko sprostować obserwujac jej reakcje na twoje działania albo nawet w szczerej rozmowie. Jako mezczyzna musisz przyjac na klate, ze do ciebie nic samo w zyciu nie przyjdzie i nie ma sie co obrazac na to jak dziala swiat.
  • Odpowiedz
@sprytny-wegorz: szybko się pozbądź takiego myślenia, jest bardzo zgubne.
@Rzwk: nie tu chodzi o coś dużo prostszego, te dziewczyny są po prostu w żaden sposób niezainteresowane tą znajomością. Dziewczyny z fobiami potrafią się przełamać jeśli są zainteresowane, w ten sam sposób co przegrywy z fobiami.
  • Odpowiedz
W sumie racja: po co zabawiać księżniczkę która nie potrafi nawet napisać 'hej'

XD

@PanKracy582: "księżniczka" to coś co wy kreujecie, wlasnie takim spermiarstwem. Inicjatywa powinna byc obustronna, a nie ze robisz pajacyki byle jej byle pomyslala jakis ty fajny
  • Odpowiedz
@medykydem: raz miałem taką sytuację, że dziewczyna nie inicjowała kontaktu, bo uważała, że jest zbyt mało atrakcyjna, żeby coś z tego wyszło, po prostu niska samoocena i wolała się nie „wychylać”
  • Odpowiedz
@medykydem: raz miałem taką sytuację, że dziewczyna nie inicjowała kontaktu, bo uważała, że jest zbyt mało atrakcyjna, żeby coś z tego wyszło, po prostu niska samoocena i wolała się nie „wychylać”

@kwasnajezyna: No i takim dziękujemy, bo to niekończące się źródło problemów. Nie mówię, że ma być mistrzem komedii, ale potem jest "wstydzem siem" albo inne złośliwości żeby Twoją pewność siebie zbić do takiego poziomu, żeby ona poczuła
  • Odpowiedz
@medykydem: zauważyłem, że jest to powszechne i to nie tylko w przypadku "księżniczek" które liczą na bycie adorowaną.
To chyba wynika z tego że dzisiaj relacje w dużej części opierają się o pisanie przez "szybę" monitora. I faceci też tak mają, ale to chyba na laski bardziej to działa - po prostu ciężko zainicjować rozmowę, pojawia się lęk i wygodniej, bezpieczniej jest odsuwać od siebie ten temat, nawet jeżeli to
  • Odpowiedz
@ailurophile: O kurdę, to już jest dno dna, zgłosiłaś mój komentarz z retorycznym pytaniem

Kto tu jest debilem?

który użył obraźliwego zwrotu z TWOJEGO komentarza, wyzywającego ludzi od debili?
Pomijam, że mod to przyklepał (może odruchowo utożsamił się z tym określeniem i poczuł się urażony), ale zgłosić coś takiego to już naprawdę brak
  • Odpowiedz