Wpis z mikrobloga

@sprytny-wegorz: Powiem Ci, że mam praktycznie identyczną sytuację :D ona chce kontaktu, uwielbia gadać ze mną, spotykać się ale sama nigdy nie zacznie, a zaczepia właśnie w taki sposób te relacje i muzyka, której słucham albo jakaś inna rzecz o której dobrze wie, że lubię i liczy, że tym zwróci moją uwagę :D one tak po prostu mają ¯\_(ツ)_/¯ a jak się odezwę to mówi, że w sumie tęskniła i
  • Odpowiedz
@blk92: dokladnie ta sama sytuacja, a jak tej "mojej" wytknalem fakt ze zamiast napisac woli bardzic sie w takie podchody to najpierw zaprzeczanie, a pozniej tekst ze glupio jej bylo tak po prostu napisac. Babska logika.
  • Odpowiedz
@Rzwk: > a wiesz, że niektórzy ludzie czują się bardzo źle pisząc do innych, bo czują że się narzucają, druga osoba nie chce kontaktu, że nie chce z nią rozmawiać?XD

@Rzwk: Ale wiesz że tyczy się to obu płci ? Tak jakby tylko kobiety miały takie problemy a faceci żadnych i w ogóle są idealni.
Zresztą jak kobieta ma takie lęki, że boi się napisać pierwsza czy zaczynać to ona związku szuka ? Jak ona sobie to wyobraża ? Niech chce, ale w związku wymaga się starań, wkładu, inicjatywy z obu stron.
Zresztą jak kobieta na prawde chce, to nie ma problemów aby faceta przyciągnąć do siebie. Na prawdę nie trzeba dużo. Bo widać że ta osoba szczerze cie chce. Nie ważne z jakiś powodów, ale chce cie i stara się, też jej ZALEŻY na tym aby coś z tą osobą mieć czy żeby ją poznać.
I to będzie widać po prostu, jeżeli tego nie widać albo wprost
  • Odpowiedz
@sprytny-wegorz: tak, że głupio albo np ja słyszę, że "myślałam, że jesteś zajęty", "nie chciałam Ci przeszkadzać". To nie można po prostu napisać "Hej, jesteś zajęty? bo chciałam pogadać". Fuck logic :D XD Nigdy tego nie zrozumiem XD Chociaż ostatnio zacząłem jej to wypominać i mówić, że wiem, że dodaje takie rzeczy po to abym się do niej odezwał albo zagadał i w końcu zaczęła sama inicjować rozmowę :D
  • Odpowiedz
często ma podłoże w jakiejś chorobie psychicznej, fobia społeczna, cokolwiek ¯\(ツ)/¯

@Rzwk: to tym bardziej warto takich lasek unikać. Może to okrutne, ale szczerze nie miałbym ochoty tworzyć związku z osobą psychicznie chorą a potem mieć z nią dzieci, żeby odziedziczyły potem schizofrenie czy jakieś inne zaburzenia. Po cholerę wpierdzielać się w bagno.
  • Odpowiedz
@r5678: Brawo mirku za taka postawe!Mega malo jest takich facetow ,ktorzy siebie szanuja.Zazwyczaj wiekszosc typow to bohaterzy ,ktorzy nie maja zadnych wymagan i rozpuszczaja baby ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@sprytny-wegorz:

jestem w tej samej sytuacji aczkolwiek laska chce kontaktu tylko nie potrafi go zainicjować, zamiast tego woli wrzucać na instagrama w relacjach muzyke której jestem fanem w nadzieji, ze wspomne jej cos na ten temat i rozmowa sie zacznie XD

albo 5 pozostalych z którymi wlasnie pisze , czeka któlewna, który spermiarz pierwszy ją będzie zabawiał( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ktorzy nie maja zadnych wymagan i rozpuszczaja baby ¯_(ツ)_/¯

@kalesonn: Jak się mocno przejadą na kobiecie mając poważny związek to się szybciutko nauczą siebie szanować. I porażka takiego związku to w zasadzie wyjście z przegryw. Bo dość masz złego traktowania co w przypadku osoby którą kochamy bardzo boli i rani, i w końcu zaczynasz się stawiać i potem zostaje Ci tak już ze wszystkim w życiu, że żaden c--j czy
  • Odpowiedz
@Rzwk: To tera pisze ja: Nic się wielkiego nie stanie jeśli sama z siebie do kogoś zagadasz i nawet jeśli rzeczywiście się będziesz narzucać, to co Tobie zrobi taka osoba? Mam wrażenie, że w Polsce ogólnie rzecz biorąc ludzie płci obydwu mają jakiś problem z kontaktami międzyludzkimi. Jedni się boją zapytać, drudzy się boją odpowiedzieć i tak to się toczy. Jeśli widzę, że ona nie jest zainteresowana, to mówię ''cześć''
  • Odpowiedz
a wiesz, że niektórzy ludzie czują się bardzo źle pisząc do innych, bo czują że się narzucają, druga osoba nie chce kontaktu, że nie chce z nią rozmawiać?XD

@Rzwk:
Taa, tylko jak tak nasza relacja wygląda od początku, to mam podstawy sądzić, że to podejście by się przenosiło na dalszy i dalszy plan i ostatecznie wszystko zawsze byłoby na mojej głowie, wszystkiemu byłbym winny. W dupie to mam, czasy się
  • Odpowiedz