Aktywne Wpisy

fsfdjf +11
jak zwracać się do chłopa kiedy ma głupie imię

IksdeHeheh +42
#tlustyczwartek
Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego k---a polackiego pączka? xD
o k---a wyobraźcie sobie jak taki James Bond w-------a je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, u-------a mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko w--------ć, bo się pączek cały r---------i xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami,
Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego k---a polackiego pączka? xD
o k---a wyobraźcie sobie jak taki James Bond w-------a je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, u-------a mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko w--------ć, bo się pączek cały r---------i xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami,

#nintendoswitch #8bitdo
@KrzysiekD: Raczej się nie da. Na tych wszystkich innych adapterach jest dokładnie to samo. Ciekawy jestem tylko czmeu to tak działa bo w teorii nie ma żadnych technicznych przeciwwskazań do tego. Home button pada ps4 przy odblokowanej konsoli działa normalnie. Czyżby pro controller
@Sonia_Zwierzynska: w pc instaluje się jako xbox 360 kontroler, przy switchu działał bez problemu po włożeniu do usb, nie instalowałem na nim nic przed podłączeniem do switcha, działał bez aktualizacji/instalacji software na nim
@Gronbar: kupno pro controllera jest w planach, teraz mogę korzystać z adaptera na pc i switchu więc wystarczy mi