Wpis z mikrobloga

• 2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@zielonykrul jak kazdy lek
ja wole alprox bo ma fajne opakowanie no i fajnie sie rozpuszcza ale niestety po raz pierwszy odkad biore alpre nie było w aptece xD na hr niektorzy z tego co pamiętam twierdza ze afobam i xanax dziala lepiej niz tansze zamienniki no i postanowilem sprawidz i wydac te zlotowki
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@zielonykrul ja mam recki roznie na xanax na alpragen itd ale biore zawsze alprox nie wiem no wzialem ten afobam ale ciezko mi ocenic bo do tego poszly piwka
  • Odpowiedz
@lazer ja dzisiaj zjadłem 1mg i lecą setki z energetykiem ale jestem mega oslabiony po tamtym weekendzie i jak byłem w sklepie przed chwilą to jak zombie przy kasie ledwo co wydusilem o co mi chodzi ale już się poprawia bo energol wlecial xD smutne jedynie ze zapasy się powoli koncza
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@zielonykrul a od dawna walisz benzo? w ciagu jesteś? xd ja też lubię takie dawki typu 1 albo max 2 mg polaczyc z paroma piwkami albo snergetykami
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@zielonykrul no ale wiesz ze nie musisz kupować tego co ci wpisze na recepcie
ważna jest substancja i dawka, lek możesz sobie kupic jaki chcesz więc jak masz na recepcie xanax 1 mg to możesz kupić i afobam i alprox i alpragen i każda inna alpre jaka jest na rynku
  • Odpowiedz