Wpis z mikrobloga

Przypomniała mi się pewna blackpillowa historia która miała miejsce w wakacje 2018. Otóż mam kolege Janka (tak go nazwijmy na potrzeby historii gdyż jego prawdziwe imię jest strasznie przegrywowe, ale to jedyne co ma z przegrywa).Janek jest do bólu klasycznym Chadem-Oskarkiem tj. 190cm wzrostu, prosta linia włosów, szczęka, przypakowany bo jest trenerem personalnym XD). Zeszłego lata byliśmy grupką 4 osób (Ja, Janek i dwóch kolegów normików) nad Wisłą w Warszawie, pijąc a-----l jak typowe normixy. Obok nas stało dużo ludzi w tym grupka #rozowepaski 17-19 lat. Nagle jedna z nich zapytała Janka o fajke, on nawiązał z nią kontakt, pojechali uberem do jej chaty i się lizali do rana (Seksu nie było bo Janek mi mówił). Pewnie zapytacie... ehh, i cóż jest w tym blackpillowego? Czy to dziwne, że młodzi ludzie zagadują do siebie? Otóż moi kochani... Na kilkaset razy jak gdzieś wychodziłem z Jankiem, ZAWSZE to jego dziewczyny proszę o fajki... ZAWSZE to jego pytają o drogę... ZAWSZE to on zwraca ich uwagę, a nie ja czy inny nasz kumpel normik z grupy. Włąśnie to jest blackpillowe gdy widzę na własne oczy, jak uwagę samic ZAWSZE zwraca Janek - samiec najwyższej jakości w gromadzie dostępnych samców. Widziałem nie raz jak dziewczyny w klubie same do niego podchodzą i zaczynają rozmowę, a do mnie może kilka razy w życiu.
Dlatego zadaj sobie pytania:
Czy masz wrażenie, że pojawiasz się na radarze dziewczyn ZANIM, to Ty wyjdziesz z inicjatywą?
Czy kobiety nawet sporadycznie obdarzają Cię spojrzeniami? Kokieteryjnymi spojrzeniami? Spojrzeniami które sprawiają, że czujesz się dobrze? Spojrzeniami które sprawiają, że czujesz się wartościowym mężczyzną?
No właśnie...
To kobieta wybiera mężczyznę, a nie na odwrót...
Gdy podobasz się kobiecie, ona znajdzie sposób, żeby Cię o tym powiadomić. Brak sygnałów ze strony kobiet to też sygnał. Sygnał, że nie jesteś w jej typie. Sygnał, że nie jesteś na jej poziomie. Twój podryw to zniewaga dla niej. Kobieta może być 100kg wielorybem lądowym ale nawet ona nie stroiła się do klubu przez 2 godziny by być podrywaną przez beta-samca.
Pytanie za milion dolarów - Mam racje? Czy nie mam racji? ()
Każda porada odnośnie podrywu, udzielona przez Janka jest kompletnie bezwartościowa dla mnie, gdyż nie uwzględnia dysproporcji w wyglądzie między nami.
#blackpill #redpill #przegryw #tfwnogf #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem
B.....W - Przypomniała mi się pewna blackpillowa historia która miała miejsce w wakac...

źródło: comment_3V0IRh4XVag523mNABSvpSPEpROiTI6G.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@corinarh: dobrze to znam Mireczku. Raz mnie szczególnie uderzyło to gdy mówię ekspedientce dzien dobry ta nawet na mnie nie spojrzała, chwile później wszedł do sklepu i z uśmiechem na ustach od razu do niego podbiegła prezentować swoje towary
  • Odpowiedz
@volodia: Właśnie dlatego Chady takie jak mój kolega Janek są pewni siebie. Pewność siebie Chada jest bioproduktem tego jak reagują na niego kobiety. Dlaczego przegrywy mają być pewni siebie? Jaką mają podstawę do tego? Skoro nie dostają sygnałów od kobiet to znaczy, że nie mają podstaw do odczuwania pewności siebie w tej konkretnej dziedzinie. Finito
  • Odpowiedz
zadna espedientka nie powie ci Dzien Dobry ale czasem powiedza Do Widzenia jak juz

@corinarh: mi wszystkie mówią i często dobrze obsługują, przynoszą różne rzeczy itd. Czy to znaczy, żem jest chad (ʘʘ)?
  • Odpowiedz
@corinarh: XD
Z pewnością, ostatnio jedna w perfumerii z 30 minut ze mną gadała i coś śmieszkowała, ależ ja mam tą osobowość ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Albo to dlatego że mam pod 50 w łapie i może się bała, prędzej to, bo chad ze mnie żodyn.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Wyjdź na miasto i zauważ jak wyglądają pary trzymające się za rękę. Często są to przeciętni faceci i ładne dziewczyny. Więc nie zgodzę się że dziewczyny lecą tylko na chadów. Jeśli nie ma żadnego w pobliżu, Ty również masz szanse ;p
  • Odpowiedz
  • 3
@Blackpill_RAW w tym poście nie ma żadnego blackpilla. To po prostu wystaw z wyrzutami do świata o to, że jest się s----------m. Blackpill nie skupia się wokół bycia incelem
  • Odpowiedz
@PonuryMruk: No nie sztuka być z jakimś pasztetem który jest w cholerę mniej atrakcyjny od kolesia. Ostatnio jedna lekarka została zhejtowana za zauważenie tego ze łaski czesto gęsto z facetami bardziej atrakcyjnymi od siebie... ale niektórzy zrobis wszystko żeby zamoczyć ...
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW:
Los może być brutalny szczędząc genów urody Ale trzeba mieć przynajmniej godność: lepiej życie spędzić samotnie, niż blaznic się przed różowym, kupować uwagę majątkiem czy pozycja spoleczną.
  • Odpowiedz
@janmazoch:

W jakim wieku masz tych kumpli ? Bo to jest istotne, kobiety na rynku matrymonialnym swój szczyt osiągają w wieku 24-25 lat a później dramatycznie szybko on spada i to właśnie wtedy ci faceci z niższej półki mają szanse.

Kto by chciał taką kobietę? Faceci, szanujcie się.
  • Odpowiedz
Nigdy nie dostałem atencji od loszki za to moi znajomi dużo. Piękne włosy brak dziwnych znaków typu duże czoło kacze usta, ogromny nos i już jesteś chadem. Zakolarz here już łysienie dendrobiowe od liceum, nigdy atencji od loch
  • Odpowiedz