Aktywne Wpisy
2fac +39
Tak wygląda desperacja.
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
powodzenia +70
Dlatego zadaj sobie pytania:
Czy masz wrażenie, że pojawiasz się na radarze dziewczyn ZANIM, to Ty wyjdziesz z inicjatywą?
Czy kobiety nawet sporadycznie obdarzają Cię spojrzeniami? Kokieteryjnymi spojrzeniami? Spojrzeniami które sprawiają, że czujesz się dobrze? Spojrzeniami które sprawiają, że czujesz się wartościowym mężczyzną?
No właśnie...
To kobieta wybiera mężczyznę, a nie na odwrót...
Gdy podobasz się kobiecie, ona znajdzie sposób, żeby Cię o tym powiadomić. Brak sygnałów ze strony kobiet to też sygnał. Sygnał, że nie jesteś w jej typie. Sygnał, że nie jesteś na jej poziomie. Twój podryw to zniewaga dla niej. Kobieta może być 100kg wielorybem lądowym ale nawet ona nie stroiła się do klubu przez 2 godziny by być podrywaną przez beta-samca.
Pytanie za milion dolarów - Mam racje? Czy nie mam racji? (╥﹏╥)
Każda porada odnośnie podrywu, udzielona przez Janka jest kompletnie bezwartościowa dla mnie, gdyż nie uwzględnia dysproporcji w wyglądzie między nami.
#blackpill #redpill #przegryw #tfwnogf #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
To co mnie zastanawia to fakt, że ewidentnie