Wpis z mikrobloga

kupilem chyba w piatek przez kiwi.com lot po Wietnamie tanią wietnamską linią i do tej pory nie wyszukuje na stronie tej linii mojego bookingu, jest jakis kontakt do tego kiwi.com? bo nigdzie na ich stronie nie moge znalezc ani formularza ani maila do ich supportu (_ ) a dzwonic nie mam czasu za bardzo
#loty #podroze #podrozujzwykopem
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klamkaodokna: jak się kupuje przez ota, to często jest tak, że generują ci swój własny numer rezerwacji, który nie jest taki sam jak numer rezerwacji w linii lotniczej. Chodzi właśnie o to, żebyś nie logował się sam tylko wszelkie usługi itd. dokupił też przez pośrednika. Nie wiem, czy w kiwi też tak jest, ale bardzo możliwe. Ogólnie nie ma się czym martwić, bo kiwi jest w porządku i bilety wystawione
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@babeluszko: nie wiesz może czy mocno będą tam patrzeć na wagę bagażu? Bo mam wykupione 15 kg a poniżej 18 mi chyba będzie trudno zejść i się zastanawiam czy mi policza nadbagaz czy jest szansa, że się uda
  • Odpowiedz
@klamkaodokna: no to mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie, bo ta ocena trochę mnie przeraża( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wysłali mu też dziwne bilety, jak żyje takich nie widziałem
  • Odpowiedz