@kinlej: są ludzie którzy robią backupy ale też jest grupa co dopiero zacznie je robic
@Harmideron: generalnie nie trzeba być wielkim mózgiem, żeby domyślić się, że w przypadku awarii czy kradzieży zostaje się z niczym xD widocznie nie zasługuje nawet na licencjat
@kinlej: dwa lata temu miałem sytuację że zginęły mi wazne dane (na szczęście zaszyfrowane) i od tamtej pory mam postawiony serwer Ubuntu z nextcloud RAID na trzy dyski i testy Smart codziennie. W zasadzie nic już nie trzymam tylko na laptopie ale też na chmurze. Dziwi mnie że pisząc pracy licencjackiej nie miał jej chociaż na jakimś dropboxie.
@kinlej: Łooo panie. To ja przy pisaniu magisterki po każdym dopisaniu strony zapisywałem, wysyłałem pliki na maila, wrzucałem na dwie chmury i co jakiś czas dawałem pliki na pendrive'a. xDDD
@Harmideron Bardziej dbam o mój folder z memami trzymając go na dwóch dyskach i wrzucając od czasu do czasu w hmure jak się powiększy. Facet to zwykły nygus który widać że nie daje zainteresowania o to co robi, tylko idzie bo idzie.
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
źródło: comment_8LMgBpoiPhtvcFvv6Lh9Wqh9DP2OZXKU.jpg
Pobierz@Harmideron: generalnie nie trzeba być wielkim mózgiem, żeby domyślić się, że w przypadku awarii czy kradzieży zostaje się z niczym xD widocznie nie zasługuje nawet na licencjat
@kinlej: a co to ma być za tekst? W-----ł mnie nim tylko, już nie chcę mu pomagać.
Bardziej dbam o mój folder z memami trzymając go na dwóch dyskach i wrzucając od czasu do czasu w hmure jak się powiększy. Facet to zwykły nygus który widać że nie daje zainteresowania o to co robi, tylko idzie bo idzie.
Komentarz usunięty przez autora