Wpis z mikrobloga

@kociorek Inaczej. Idąc przez kiepskie osiedle nie będę machal na lewo i prawo moim najnowszym iPhone i płacą w sklepie nie otworze szeroko portfela w którym mam kilkaset złotych. To się nazywa przewidywanie. Tak samo łatwo jest przewidzieć, że pokazując się w tv i internecie będę komentowany pozytywnie i negatywnie. Oczywiście, że oczernianie nie powinno mieć miejsca ale każdy kto ma odrobinę rozumu wie, że stając się osoba publiczna tak będzie.
  • Odpowiedz
@anaboliczny_niewolnik: Bez powodu? Zdajesz sobie sprawę co ona ma w głowie? Każdy kto zobaczy wywiady z jej udziałem czy inne publiczne wypowiedzi, to stwierdzi, że to dziecko jest wyjątkowo ubogie intelektualnie. O ile taka Wieniawa jest przynajmniej inteligentna, to Roksana wnerwia ludzi swoimi głupotami, które gada w mediach.Nie można ją słuchać jak się wypowiada. Porażka z niej intelektualna.Jedynie dobrze śpiewa i nic poza tym. A tak dobrze jak ona to
  • Odpowiedz
@anaboliczny_niewolnik: Obejrzałeś dwa? A możesz podać ich tytuły? Ja obejrzałem kilkadziesiąt wywiadów od momentu jak wygrała Eurowizję Junior dzięki Polakom. Ona znalazła się w miejscu, które do niej nie pasuje.Jest jak dziecko we mgle w tym show biznesie. Ona jest zwykłą kukiełką sterowaną przez innych, bez własnego zdania, a nawet pieniędzy, bo wszystkie biorą jej starzy.
Porównaj ją do innej 14 latki, czyli AniKi Dąbrowskiej. Wygrała II sezon The Voice
  • Odpowiedz