Koniec Mirko na dziś bo całe Mirko #!$%@? tym jaka kobieta jest lepsza, czy lewacka czy prawacka a prawda jest taka że żadna z tych dwóch bo skrajności są źle, nikt nie chce rozpustnej dziewczyny jak i takiej która czeka z seksem do ślubu, trzeba znać jakiś limit, taki mały przykład. Z perspektywy osoby o poglądach centroprawicowcyh oczywiście z lekkim nachyleniem na prawicę zabawnie się to wszystko czyta bo moim zdaniem żadna ze stron nie ma racji. Wklejam obrazek adekwatny do sytuacji. Ps. Ten tag to majstersztyk #konserwatywka #neuropa #konserwy #bekazlewakow #bekazprawakow
PATRZCIE NA MNIE JESTEM RACJONALNY BO JESTEM CENTRYSTĄ A RESZTA TO EKSTREMIŚCI.
@NPCno123123: Bo tak jest. Ludzie którzy są politycznie jednobiegunowy, zapalczywi i próbują podpalić świat tylko po to aby wyszło "na moje" to EKSTREMIŚCI.¯\_(ツ)_/¯
@NPCno123123 @R187: _OH NIE, ktoś śmie nie mieć w stu procentach takiego samego zdania jak ja, ohydny centrysta_ (w drugim przypadku też fajny chochoł że centrum=prawdopośrodkowizm, echhh)
okrakiem na płocie - wybatożmy tylko połowę gejów i pozbądźmy się religii z połowy szkół - wszyscy będa zadowoleni
@elo490500: No tak, ekstremista nie umie rozumować inaczej xD Nie możemy zrobić z białego i czarnego szare, jaśniejsze bądź ciemniejsze szare. Nie nie, musimy #!$%@?ć biało-czarne paski co drugi. Walka z LGBT z jego urojonej skrajności nie może zostać po prostu zracjonalizowana do nie ulegania kuriozalnym żądaniom - w świecie ekstremisty wybatożenie
@Andilanser: No właśnie to jest problem internetu. Dawniej ci kretyni musieli się spotkać żeby wymieniać swoje głupoty i nikt o nich za bardzo nie wiedział. Teraz jak jest internet to tworzą swoje tagi i grupki wzajemnego lizania fiutów a przez to, że dużo spamują każdy ich widzi i myśli, że kraj pogrąża się w głupocie. Bańka medialna jak w tv
@Khaine: jestem najbardziej inteligentny na świecie ponieważ uważam że obie strony to idioci. zamiast słuchać racji obu stron, powinniśmy wybrac najbardziej przeciętnego kowalskiego i oglosić go królem, tak aby ustawy były jak najbardziej umiarkowane
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
Z perspektywy osoby o poglądach centroprawicowcyh oczywiście z lekkim nachyleniem na prawicę zabawnie się to wszystko czyta bo moim zdaniem żadna ze stron nie ma racji. Wklejam obrazek adekwatny do sytuacji.
Ps. Ten tag to majstersztyk
#konserwatywka #neuropa #konserwy #bekazlewakow #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
@Andilanser @Print_Screen: To DOKŁADNIE TAK wygląda
@NPCno123123: Bo tak jest. Ludzie którzy są politycznie jednobiegunowy, zapalczywi i próbują podpalić świat tylko po to aby wyszło "na moje" to EKSTREMIŚCI.¯\_(ツ)_/¯
@elo490500: No tak, ekstremista nie umie rozumować inaczej xD Nie możemy zrobić z białego i czarnego szare, jaśniejsze bądź ciemniejsze szare. Nie nie, musimy #!$%@?ć biało-czarne paski co drugi. Walka z LGBT z jego urojonej skrajności nie może zostać po prostu zracjonalizowana do nie ulegania kuriozalnym żądaniom - w świecie ekstremisty wybatożenie
@Andilanser: skąd to info?