@bakflip: jaki jest sens grania w grę z opisem? Na tym polega gra, że sam doświadczasz i osiągasz pewne cele takie jak chociażby zbudowane dobrej postaci. Granie z solucją psuje całą rozgrywkę. A gotowe bulidy można używać jak już przejdziesz grę i chce spróbować jak grają inni.
@ominius: Brak mi słów. Za pierwszym razem grajac w D2 wszystko ładowałem w bezuzyteczne umiejętności przez co rozgrywka była bardzo męcząca. Nie wiem w jaki sposób zasięgnięcie wiedzy na temat umiejętności danej postaci ma popsuć rozgrywkę. Może mi wytłumaczysz?
@bakflip: @ominius: zwłaszcza że build z neta wygąda tak: shako na głowę, 2 soj, infini na najemnika, coś tam z setu tal rasha itd. 0 w siłę, 0 w energię.
@bakflip: psuje w ten sposób że odbiera Ci wybór, równie dobrze twórcy gry mogliby zrezygnować z możliwości rozdawania punktów i postać po prostu by "rosła w sile". Używania gotowych bulidów jest odbieraniem sobie części rozgrywki.
@dr__slim: @ominius: Chciałbym tylko nadmienić ze jezeli kolega @WolfSky: bedzie chciał zmienić "build" to zawsze może to zrobić wykonując 1 questa w 1 akcie ( ͡°͜ʖ͡°) a pozniej wystarczy token
planuję z-------ć całą noc.
#pytanie #diablo2 #diablo #gry
Zazdro mirek
zwłaszcza że build z neta wygąda tak:
shako na głowę, 2 soj, infini na najemnika, coś tam z setu tal rasha itd. 0 w siłę, 0 w energię.
a ty, 24lvl soso, często na singlu.
@WolfSky: bedzie chciał zmienić "build" to zawsze może to zrobić wykonując 1 questa w 1 akcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a pozniej wystarczy token
@WolfSky: gdzies ty sie k---a wychowal XD