Informacje tagowe: 1. wpis z wczoraj (99/100) dostał szadołbana, 2. wpis z wczoraj dostał 236 plusów i 29 komentarzy, 3. na 99 wpisów z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 34 (słownie: trzydzieści cztery) wpisy nie dostały szadołbana a 65 spadło z rowerka (dostało szadołbana), 4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 965 osób (-1 osoba względem wczoraj), 5. O cholera, Mirko... Jestem w cholerę chory, zaczynam pisać podsumowanie #codzienneokay
@LukasDiesel: żebyś wiedział ale z drugiej strony jak się zastanawiam ile zmian u mnie w życiu zaszło od kiedy zrobiłem pierwsze 1/100 to aż wydaje mi się to niemożliwe.
@dzidek_nowak: Nadeszła wiekopomna chwila. Wspaniała to była seria . Nie zapomne jej nigdy. A czego sobie życzę w kolejnej? Tego samego, co w poprzedniej. Dużo pieniędzy miałem, dużo piłem wódki, bo bardzo ją lubię, i dużo spałem". Tego samego życze Tobie @dzidek_nowak
100/100
źródło: comment_DTX0YydZj25bTB0atKNkXUYafoouatDC.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (99/100) dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 236 plusów i 29 komentarzy,
3. na 99 wpisów z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 34 (słownie: trzydzieści cztery) wpisy nie dostały szadołbana a 65 spadło z rowerka (dostało szadołbana),
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 965 osób (-1 osoba względem wczoraj),
5. O cholera, Mirko... Jestem w cholerę chory, zaczynam pisać podsumowanie #codzienneokay
źródło: comment_HoWJrc2TBQvW8Asvq5Fzi8UznZ8VTQPU.jpg
Pobierzźródło: comment_QQQtBzvvzyxfj99e9pBo69KOnRO313oh.jpg
Pobierzźródło: comment_ta4ktq0rzVHKDcinbZQoUdn8EBSwX8gh.jpg
PobierzTego samego życze Tobie @dzidek_nowak
@Harmideron: losowanie przeprowadzę dziś lub jutro do południa, zależy od postępu choroby u mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Link:
No jeszcze zaglądnę.
Ładnie to na półmetku przepisywania wygląda...
źródło: comment_5tqe6Gkf5zgvOchEka3rwdUjI6aRcAcf.jpg
Pobierz