Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
Więc po zastanowieniu się, jedyna opcja żeby nie zbankrutować, usprawiedliwić głupi zakup i w ogóle mieć w co grać, to zhackowanie konsoli. Ktoś podpowie czy to łatwe, jak to zrobić i czy działa potem wszystko ok, czy można grać w oryginały i piraty?
#nintendoswitch
Ale klon GBA widze ze kosztuje grosze, wiec można spróbować. Setki gier czekają, a całość bedzie mnie kosztować tyle co jedna gra na Switcha ... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@istp: 200zł dziennie, to by dawało zarobek około 4k pln miesięcznie, podejrzanie mało ;)
@dave8: 30 wpisów i ani jednej odpowiedzi na postawione pytanie :D
Zhackowac można jedynie pierwsze wersje Switcha - potem Nintendo wypuściło patcha i pachpowanych konsol juz zhackować się
@dave8: xDDD
Gry od Nintendo, pomimo infantylnej grafiki, mają więcej contentu, dopracowania i dają więcej zabawy niż jakakolwiek seria, którą wymieniłeś.
Pomijając już, że ceny gier na Switcha nie maleją, więc można je łatwo odsprzedawać, nawet w tej samej cenie. Wtedy gra wychodzi ci
@dave8: Nie widać xD
Brzmisz jak typowy nastolatek, który tak bardzo chce pokazać jaki to on nie jest już dojrzały i nie będzie grał w Mario xDD
Nie martw się, kiedyś wyrośniesz z takiego płytkiego myślenia.
No ale, niestety, nostalgia amerykanów trzyma ich na powierzchni...
@ZieloneKoloTramwaja: faktycznie, albo jesteś hydraulikiem w niebieskim aucie, albo smokiem w pomarańczowym, i jedziesz i ściszasz się z tym drugim. I tak do porzygu, kontent w #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daj spokój, mam znajomego fana nintendo, gry nudne po 15 minutach. I oczywiście 1000 wersji mario karts,
@Qwertylion: uwaga, mamy tu eksperta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
teraz pytanie, niekoniecznie podchwytliwe
Kiedy się więcej zarobi?
a) sprzedając same gry
b) sprzedając gry i sprzęt do grania w nie
Idąc Twoim tokiem rozumowania, wszystkie konsole powinny przestać istnieć a wszystkie gry wychodzić tylko na jedną platformę. Ciekawe dlaczego
Oczywiście, że interesuje mnie to co jest dobre dla mnie, a nie korporacji.
jakby się firmy kierowały tym, czego chcą randomy z internetu, to by szybko popadały
model biznesowy musi przede wszystkim zapewniać firmie możliwość przetrwania na rynku i rozwoju
a nie skupiać się tylko i wyłącznie na spełnianiu zachcianek nic nieznaczących jednostek ;)