Aktywne Wpisy
WykopX +1247
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#chiny #hongkong #heheszki
@johny-kalesonny: 2 przypadki nazywasz "wiele"? Mozesz je takze nazwac "wszystkie przypadki", bo to tez prawda, ale czy to nie jest sarkazm?
Moze to, ze gdyby byl nie wychowywany w "oblezonej twierdzy" to nie atakowalby
@Zhukov: Myślałem, że jest ich więcej - zgadza się
Wyjdziesz kiedyś z wowa i cpania do prawdziwego życia to może zrozumiesz, że nie liczy się tylko natychmiastowa gratyfikacja. Albo i nie...
To o czym piszesz to prosta droga do korporacjonizmu
@johny-kalesonny: mowienie, ze mainland jest zly i niedobry i nastawienie nowych pokolen negatywnie do Chin kontynentalnych. Zauwaz, ze ogromna czesc protestujacych jest bardzo mloda.
Bo ponad 95% ludnosci zylo w obostwie 60 lat temu. Teraz jest kiepsko, ale lepiej niz wczesniej, a rozwoj pokazuje, ze bedzie tylko lepiej. Co do wyksztalcenia to to samo i dodam jedynie,
@DiscoKhan: @Barto_: gdyby w trakcie wywiadu wypalił poparcie to spoko, przerwać nie mogli, ale oni śmieszkowali i chowali się pod stołem bo wiedzieli co on chce powiedzieć, więc tak jakby dali przyzwolenie na wygłoszenie poparcia ¯\_(ツ)_/¯
Nie wiedzieli co chce powiedzieć, mogli się co najwyżej spodziewać. Twoim zdaniem powinno się cenzurować kogoś, bo spodziewasz się, że będzie chciał powiedzieć niezgodnego z regulaminem? Gdzie dokładnie byś linię postawił żeby to jakoś sensownie działało? xD
Porównanie niepodległości (i sposobu jej uzyskania) Hongkongu i Polski było zupełnie nie na miejscu.
@johny-kalesonny: nieprawda. Nie żaden kapitalizm, tylko jak na razie chyba jedna firma - Blizzard. A co do Hong Kongu to tak naprawdę protestujący bronią tam wolności, praw człowieka, prawa do własności oraz niezależności od państwa. Kapitalizm jest wypadkową tych wartości.
@Alex_Krycek: O przeciwnym zwrocie :)
Kapitalizm to przecież również niewolnictwo, wyzysk pracowników i imperializm. Niekontrolowany nie ma nic wspólnego z prawami człowieka, a nawet w tym broi.
@johny-kalesonny: haha, jasne! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewolnictwo to jest w Korei Północnej, gdzie panuje socjalizm. Kapitalizm niekontrolowany jaki panuje w Hong Kongu jest właśnie efektem wolności. Dlatego właśnie tylu ludzi wychodzi tam protestować
@johny-kalesonny: geopolityka nie ma nic wspólnego z ustrojem gospodarczym. ZSRR też kolonizował państwa, tylko jakimś dziwnym trafem to się nie nazywało kolonializmem, tylko "wyzwoleniem". W państwach podbitych można wprowadzić zarówno kapitalizm, jak i socjalizm.