Wpis z mikrobloga

Kobiety serio mają taki wybór że przeciętniaków mogą olewać do woli.
Mam znajomą 25lvl całkiem fajna d------a, dla mnie 7/10, ale tak dla ogółu to pewnie bliżej 6. Laska mi opowiada nieraz, że jakieś typy zagadują w pracy, że jacyś znajomi kolesie z fb co ich nie widziała 5 lat też piszą, że jak ćwiczy na siłowni to też podbijają.
Ja p------e to jest zachowanie jakby to była jedyna kobieta na 30 facetów albo jakaś miss świata. I się dziwić, że sporej części kobiet o--------a, jak zwykła dziewczyna jest traktowana niemal jak celebrytka. Serio myślałem, że to gadanie o tym jak kobiety są rozchwytywane to tylko takie gadanie, ale to chyba jest prawda. I wez tu sobie kogoś znajdź wartościowego jak nie jesteś piękny ani nie jesteś mistrzem podrywu.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie
#stulejacontent
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PannaYa: znam niewielu ogarniętych (przynajmniej jak ja) mężczyzn w moim wieku a co dopiero młodszych XD
A wole być sama niż użerać się z jakimś gnojem jak poprzednio.

Poza tym nikt nie ma wieku napisanego na czole przecież. Jak ktoś do mnie zagaduje (o ile XD) to nie proszę o dowodzik jak bramkarz XDDD

Smutna (lub nie XDDD) prawda jest taka ze jak wspomniałam wyżej nie mam już ani grosza zaufania wobec niebieskich, co jest niezbędne, i już przyzwyczaiłam się w sumie do wizji bycia starą
  • Odpowiedz
@imajoke: typie, ale wiesz że zdecydowana większość kobiet nie korzysta z tej wątpliwej popularności, bo dobrze one wiedzą, że 99,99% takich ofert to po prostu liczenie wyłącznie na s--s przez faceta?

To co piszesz to brednie. Gdyby kobiety olewały przeciętniaków, to albo nie byłoby w Polsce żadnych związków, albo byłyby same związki poligamiczne, a tak nie jest.

Być może to ty jesteś poniżej przeciętnej, albo z jakichś powodów nieprawdziwe nazywasz
  • Odpowiedz
I spora część z tych kobiet ma potem naprawdę spory problem zbudować jakąkolwiek sensowną relację nieodpartą wyłącznie na seksie. Bo jak odróżnić kogoś, kto chce tylko bolcować od kogoś, kto się naprawdę zauroczył? I jak potem rozwijać związek, skoro wszystkie doświadczenia jakie się ma, to euforyczne onsy i fwb i to nie z własnej woli, gdy mężczyźni olewają Cię po kilku tygodniach?

@kotellek: pierwsza część jest prawdziwa, druga już niekoniecznie,
  • Odpowiedz
@PaulStanley: daj spokój, masz 24 lata xD Ja też w tym wieku myślałam, że to już koniec i w dupie mam te związki a jednak się udało. Czy w ten sposób czy inny, z wiekiem i tak lepiej jest rozpoznać "swojego jedynego" bo wymaga to lepszego rozeznania w terenie i doświadczenia co niewątpliwie z czasem się zwiększa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja np. nie jestem tak rozchwytywana. Mogę policzyć na palcach 1 ręki ilu facetów do mnie kiedykolwiek zagadało.

Do mnie nikt nigdy nie gadał, noe podrywał, nawet soe nie patrzył, gdzie te wszystkie rzeczy o których ciagle mówicie?

@DinaKaliente: @Bellie: załóżcie sobie konto na tinderze, nie będziecie w stanie nadążyć odpisywać facetom

Dla ciebie i innych facetów najważniejsze jest zaruchać. No nie oszukujmy się, biologia. A dla kobiet najważniejsze jest być w stałym
  • Odpowiedz
@Kmil92: ale ty czegoś chyba nie rozumiesz. Co z tego, że tam się zgłosi 150 facetów, skoro może tylko 1 czy 2 z tych facetów chciałoby z tobą zbudować zdrowy, dojrzały związek? Reszta cię wyrucha i będzie się chwalić kolegom, że kolejna zaliczona. Albo jak stwierdzi, że jednak byłaś za brzydka to nawet się nie pochwali.
  • Odpowiedz
Dziewczyny przede wszystkim chcą być z tym "fajnym" facetem czyli przystojnym, wysokim z dobrym samochodem i super mieszkaniem, to jak je traktuje, jakie ma zamiary i podejście do związków to już mniej ważne.

@Kmil92: aaa bo faceci chcą być z byle kim. No nie gadaj bzdur, każdy z was ma tu wymagania z kosmosu - widać po zdjęciach jakie zamieszczacie. Szukacie max 20, szczupłe, ale z dupą i piersiami, mają
  • Odpowiedz
@Bellie: Zaraz Ci powie, ze tak, ale to różowe się z tym kryją i udają, ze chcą anonka i wybierają Chada. Tylko, ze jeszcze nie widziałam ani nie słyszałam różowej, która by mówiła, ze marzy jej się anonek spierdoks i mizogin tak jak oni niby mówią. Każdy ma swoje preferencje i chce być z kimś kto jest lepszy, tylko ze nie każdy się w takim zakochuje. A przegrywy to zwykła
  • Odpowiedz
bo faceci chcą być z byle kim

@Bellie: portale randkowe pokazują, że to kobiety są bardziej wybredne od facetów

każdy z was ma tu wymagania z
  • Odpowiedz
@imajoke: Ciekawe niby jak, sama jestem taka przecietno brzydką szarą myszką i nigdy mnie nikt nie zagadał! To mit, że każda nawet najbrzydsza dziewczyna ma adoratorów na pęczki. Wszyscy faceci zawsze ciągną do tych najładniejszych, nawet przegrywy.
  • Odpowiedz