Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +43
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
14latnawykopie +63
Z ostatnich 3 zatrudnionych barmanów/barmanek jeden okazal się złodziejem, jeden alkoholikiem, a jedna n--------a. Czy jestem zdziwiony? Nie. Czy będzie lepiej na rynku pracy? Nie. Ogólnie gastronomia to patologia, praca za najniższą krajową, więc nie ma co za dużo oczekiwać. #pracbaza
Mam znajomą 25lvl całkiem fajna d------a, dla mnie 7/10, ale tak dla ogółu to pewnie bliżej 6. Laska mi opowiada nieraz, że jakieś typy zagadują w pracy, że jacyś znajomi kolesie z fb co ich nie widziała 5 lat też piszą, że jak ćwiczy na siłowni to też podbijają.
Ja p------e to jest zachowanie jakby to była jedyna kobieta na 30 facetów albo jakaś miss świata. I się dziwić, że sporej części kobiet o--------a, jak zwykła dziewczyna jest traktowana niemal jak celebrytka. Serio myślałem, że to gadanie o tym jak kobiety są rozchwytywane to tylko takie gadanie, ale to chyba jest prawda. I wez tu sobie kogoś znajdź wartościowego jak nie jesteś piękny ani nie jesteś mistrzem podrywu.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie
#stulejacontent
A wole być sama niż użerać się z jakimś gnojem jak poprzednio.
Poza tym nikt nie ma wieku napisanego na czole przecież. Jak ktoś do mnie zagaduje (o ile XD) to nie proszę o dowodzik jak bramkarz XDDD
Smutna (lub nie XDDD) prawda jest taka ze jak wspomniałam wyżej nie mam już ani grosza zaufania wobec niebieskich, co jest niezbędne, i już przyzwyczaiłam się w sumie do wizji bycia starą
W przeciwieństwie do wielu zajętych księżniczek na które n--------a pół wykopu, nie uważam siebie za cud bo
To co piszesz to brednie. Gdyby kobiety olewały przeciętniaków, to albo nie byłoby w Polsce żadnych związków, albo byłyby same związki poligamiczne, a tak nie jest.
Być może to ty jesteś poniżej przeciętnej, albo z jakichś powodów nieprawdziwe nazywasz
@kotellek: pierwsza część jest prawdziwa, druga już niekoniecznie,
@DinaKaliente: @Bellie: załóżcie sobie konto na tinderze, nie będziecie w stanie nadążyć odpisywać facetom
@Kmil92: aaa bo faceci chcą być z byle kim. No nie gadaj bzdur, każdy z was ma tu wymagania z kosmosu - widać po zdjęciach jakie zamieszczacie. Szukacie max 20, szczupłe, ale z dupą i piersiami, mają
@Bellie: portale randkowe pokazują, że to kobiety są bardziej wybredne od facetów