@majsterzpolski: Gdybym mógł to dałbym Ci 10 plusów. Zobacz od 3:10 jak kobiety reagują na Chada https://www.youtube.com/watch?v=kVB3ypWVu14 my nie mamy szans na takie pożądanie od kobiety a nie chcę być z materialistką co jest ze mną dla kasy i mnie okradnie przy rozwodzie.
@programista1992 Kolego ja te filmu mam dawno obejrzane, przeanalizowane. Co mogę powiedzieć? Takie jest życie, ale na pewno jest jednak trochę smutno, ze nigdy nie będzie dane nam zakochac z SZCZERA wzajemnością. Trzeba się skupić na sobie i tyle :). Najgorsze jest to, że poprostu na nas wypadło, przegraliśmy na loterii genowej.
@majsterzpolski: Znowu gdybym mógł to dałbym 10 plusów, mam dokładnie takie samo zdanie. Trochę smutne, że SZCZERA miłość nie dla nas ale na szczęście są w życiu ważniejsze sprawy niż kobiety ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Kolego ja te filmu mam dawno obejrzane, przeanalizowane. Co mogę powiedzieć? Takie jest życie, ale na pewno jest jednak trochę smutno, ze nigdy nie będzie dane nam zakochac z SZCZERA wzajemnością. Trzeba się skupić na sobie i tyle :). Najgorsze jest to, że poprostu na nas wypadło, przegraliśmy na loterii genowej.