Aktywne Wpisy

Tacho_ +31
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +687

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Jak tak to możliwe.
1. jak przyjmujesz białko? zalewasz mlekiem czy w szejku?
2. ja po tym z KFD strasznie pierdzę...
3. ja jestem ostatnio jakiś bardzo zmęczony i senny... to wina tego ze nie śpię odpowiednio dużo czy może to być spowodowane, ze #!$%@? ciagle i organizm ciagle pracuje żeby to trawić?
1. Do potraw daję - owsianek/omletów/kaszy mannej
2. X lat używałem KFD bez problemu. W pewnym momencie zacząłem od niego dostawać biegunki. Winna była prawdopodobnie stewia jako słodzik, którą przestałem tolerować. Przez 2-3 msc jadłem tylko WPI/WPC bezsmakowe od KFD, po tym czasie ponownie dobrze trawie te smakowe
3. Raczej długość i jakoś snu
BTW jak bylem suchy i wyciety to mialem wrazenie ze twarog faktycznie psuje sylwetke, jakos ostrzej wygladalem jak go nie jadlem mimo ze lubilem i tolerowalem ok.
Ja tak samo miałem jak byłem suchy, była minimalna różnica ale nigdy nie musiałem tego procenta czy dwóch sobie odmawiać