Wpis z mikrobloga

#groupon

To jak z tym gruponem jest? Bo pamiętam jak niedawno czytałem, ze to syf i wyciągacz pieniędzy. Korzysta ktoś z tego?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mojemiasto: Zalezy od oferty, tak naprawde 1% tego co tam jest jest warte kupienia, może mniej. Reszta to chinski syf. Często jest tak, że jak kupujesz jakieś talerze czy inne gówna, to aby reklamować musisz wysłać paczkę do tajlandii. Oferty jak np. spa czasami są ok ale jest "dużo" ale. Ja osobiście kupiłem tam coś z 3x bo było naprawde tanio.
  • Odpowiedz
@mojemiasto: Najwięcej syfu jest w usługach z grupona (masaże, wypady paintballowe itp.), ale np. bilety na koncerty czy jakieś rzeczy materialne można względnie bezpiecznie kupować.
  • Odpowiedz
@mojemiasto: Trzeba kupić 3 kupony i iść 3x. Osobiście nie polecam wybielania laserowego. Ja robiłem nakładki u dentysty, też z grupona za które zapłaciłem 300zł. Dostajesz w gratisie żel a jak ci się skończy kupujesz nowy za 60zł na allegro. Odświeżam zęby raz na pół roku wydając... 20zł a mam tak białe, że ludzie mówią do mnie "ale ty masz białe zęby". A miałem poprzednio masakre, geny.
  • Odpowiedz