@Huehehue: o matko, wypisz wymaluj moja Octavia xD Najpierw miska, potem zawieszenie, jeszcze chłodnica coś mi cieknie i przydałoby się ogarnąć w końcu ABS, to się jeszcze dziś przekonałem, że zimówki to już w sumie łysawe i będzie trzeba tej zimy uważać, bo na zwykłym deszczu można mieć uślizg nieładny.
@Zarzutkakke: dowiedziałem się o tym dziś, to raz. A dwa że niespecjalnie mam na to kasę, i to jest już poważniejszy problem xD Na pewno na przyszły sezon będą nowe.
@Gallg: powoli i do przodu, jakoś to będzie xD Najpierw i tak chciałem żarówki wymienić w przodzie, bo są cienkie, dać do bagażnika gumę na syf i parę innych rzeczy zrobić. Będzie git, damy radę, szerokości i przyczepności. Poza tym, jak auto ma 20 lat, a poprzedni właściciel uznawał, że jak jeździ to nic więcej robić nie trzeba, no to tak to wygląda xD
A kiedy zaczyna się p-------ć to na wszystkich frontach, autentycznie. Przynajmniej u mnie, a potem niczym sinusoida znów zaczyna być lepiej. ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_1xXzGH3Ohnyuc0mHAiauzipIpngwmnaq.jpg
Pobierzźródło: comment_NYrnIXAw7N3oe2blNSekOf1Ix40Ub1EZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Najpierw miska, potem zawieszenie, jeszcze chłodnica coś mi cieknie i przydałoby się ogarnąć w końcu ABS, to się jeszcze dziś przekonałem, że zimówki to już w sumie łysawe i będzie trzeba tej zimy uważać, bo na zwykłym deszczu można mieć uślizg nieładny.
Na pewno na przyszły sezon będą nowe.
Najpierw i tak chciałem żarówki wymienić w przodzie, bo są cienkie, dać do bagażnika gumę na syf i parę innych rzeczy zrobić. Będzie git, damy radę, szerokości i przyczepności. Poza tym, jak auto ma 20 lat, a poprzedni właściciel uznawał, że jak jeździ to nic więcej robić nie trzeba, no to tak to wygląda xD
źródło: comment_Eg07ea9BEo8pIGocopCAualb5ds6pwsH.jpg
Pobierz