Aktywne Wpisy

I chłop już se spaceruje po Wenecji, obecnie jest na placu św Marka. To tutaj zwaze były przebitki w teleekspresie jak Wenecje zalewało . Miasto bardzo piękne, ale ilość ludzi jaka tu się pałęta jest przeogromna. To nie jest w zasadzie miasto tylko skansen z drogimi butikami i restauracjami w których mocna przepłacisz . Gdybym wiedział ze tu tak tłoczno to bym nawet tu się nie pchał . Podobnie było w Wiedniu
źródło: image_picker_C32B80DE-CE41-4D39-8AEE-637F9397C513-43761-000004C6BC50DB1C
Pobierz
Anhed +70
Aktualizacja tego wpisu, okazało się że to była jednak poczwarka zmierzchnicy trupiej główki - największej ćmy występującej w Polsce (ʘ‿ʘ)
Niestety siatka w terrarium okazała się za śliska żeby ćma mogła po niej wejść i wisieć do dołu skrzydłami a że wykluła się pod moją nieobecność to nie miałem jej jak pomóc przez co ma pokrzywione skrzydełka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I taka
Niestety siatka w terrarium okazała się za śliska żeby ćma mogła po niej wejść i wisieć do dołu skrzydłami a że wykluła się pod moją nieobecność to nie miałem jej jak pomóc przez co ma pokrzywione skrzydełka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I taka
źródło: 20250915_105954
Pobierz

Oj coś mi się wydaje że ten main bus może być kłopotliwy. Najgorsze jest to że w sumie nie wiem jakie dokładnie rzeczy powinny się na tym main busie znaleźć, bo chyba z połowa za chwilę okaże się totalnie niepotrzebna.
źródło: comment_JWio4Q4c4EpIuu9w14NLEtQylQEVrKe4.jpg
Pobierzmiedziane pytki, żelazne pytki, stal, zielone obwody - wszystko x4
potem
plastik, baterie, czerwone obwody, niebieskie obwody - wszystko x2
z tym powinieneś na początku nastawić się na badania, bez szaleństw z produkcją 1000 laserów na minutę. Planuj z wyprzedzeniem duuuużo miejsca na środku. To ma być WIELKA rzeka. Buduj też dosyć daleko od main busa, jeśli chcesz mieć potem wszysło ładnie w rzędzie
źródło: comment_GNib2cdyrkHWnjj05H8lPqgRpyucQ2Fz.jpg
Pobierzźródło: comment_UKk04WydUZzi3r4uhRnAodwSzEZ9VFVV.jpg
Pobierz@kapuczina_corki_somsiada: FU, idź stąd (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tutaj przydałby się prawdę mówiąc projekt bazy budowanej w dwóch osiach, czyli dwa mainbusy pod kątem 90stopni, jeden np na surowce, drugi na półprodukty. Nie wiem czy by działało, ale planowałem tak to ogarnąć, tylko słabo z czasem ostatnio ( ͡
Ostatnio wszędzie widzę ten mod. Trzeba będzie spróbować.
@koziolek666:
A gdzie w takim układzie robić szkło i gumę?